Oyunlarda takılmaları sıfıra indirebilirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eklentİndiriyor

Üye
    Konu Sahibi
Oyunlarda takılmaları sıfıra indirebilirsiniz
Forumun seviyesi düşük diye konu açtım çöp kutusuna taşıdınz kimi kandırıyonuz la :D

Kerim.

Kerim.

Üye
Orjinal rom kullanin custom rom kullanmayin demissin.tam aksine cogu custom rom orjinal roma gore cok daha iyi performans verir yanlis yani dedigin.

• Beğen
Tepkiler: justblood
PriZm

PriZm

Üye
Boş belleğiniz en az 100 MB üstü olsun (oyunu açmadan hemen önce - amaç işlemciyi meşgul etmemek, yoksa anroidde boş bellek boşa giden bellek demektir.
* Cpu/ram/kernel/gpu ayarlarını değiştiren programları kaldırın. Cihaz orjinal ayarlarında çalışsın (oyunlar genellikle cihazınıza göre ayarlıdır zaten)
* Orjinal rom kullanın. Özel romlarda cpu/ram/kernel ayarları değiştirilmiş olabiliyor ve bu da kasmalara neden olabiliyor.
* Oyunları güncel tutun. Firmalar performans arttırıcı güncellemeler sunabiliyor.

1)LMK denilen birşey var.Ram kontrol etmene gerek yok
2)Cpu/kernel/gpu kalabilir.ama arkaplanda çalışan FMR Memory cleaner haricindeki Ram temizleyici programlar kaldırılmalı.
3)Orjinal rom? Yorum yapmıyorum.
4)Burası doğru.

böylesi daha iyi.

aleranol

aleranol

Üye
Bende boş 1.1gb var yetermi?

aleranol

aleranol

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]

İnsanın telefonu note 2 olunca boş ram i de böyle oluyo haliyle :) :)

2gb var yarısından az fazlasını kullanahiliyorum :zzz: max ram % 65-% 70 oluyor. Gıcık birşey
[/SIZE][/COLOR]

PriZm

PriZm

Üye
Valla bana bu kadar ram fazlasıyla yetiyor :ehe (410 mb)

Ekli dosyalar

aleranol

aleranol

Üye
Bende bayagi sarj çekiyor. Bu hafta şarj problemi başladı bende neredeyse % 30 azalmış gibi hissediyorum. Ibre hemen azalıyor. 15 tatilde ugrastiracak.

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
ayrıca internet kapalıyken arka tarafta facebook, dropbox twitter setdns gibi programlar çalışmazken interneti açınca bu programlar çalışmaya başlar. haliyle ram tüketimi artar. yani söylediklerinin alayı yanlış =)

PriZm

PriZm

Üye
ayrıca internet kapalıyken arka tarafta facebook, dropbox twitter setdns gibi programlar çalışmazken interneti açınca bu programlar çalışmaya başlar. haliyle ram tüketimi artar. yani söylediklerinin alayı yanlış =)

Bak bu kısmı görmemişim.doğru.

codblackops2

codblackops2

Üye
:hmmm

Samet.25

Takma fazla kardes yorumlarla bildigin kadariyla yardimci ol

Eklentİndiriyor

Üye
    Konu Sahibi
konumu kim geri getirdi!

yaw ne kadar saçma yorumlar yazmışsınız sizlere abiler diyorum siz seviyenizi belli ediyorsunuz ben yinede karışmayacam bu forumda bir daha birşey paylaşmayacam

firat1231

firat1231

Üye
ben 360 mb ram le ortaligi mahvediyorum senin 1.1 gb ne diyim artik asdfssdh :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt