UuYGuR Üye sırf sana teşekkr etmek için burdayım eski konuda buldum kendi telefonuma göre olanı ama çok geniş ve anlatımlı konu acmısssın emeğe saygı .. HeLaL !
sırf sana teşekkr etmek için burdayım eski konuda buldum kendi telefonuma göre olanı ama çok geniş ve anlatımlı konu acmısssın emeğe saygı .. HeLaL !
LeYFeaR Üye Galaxy ace5830 andeno 200 du. madem guclu oyunlarda donma olmasindaki sebep ne olabilir? ram mi? islemcimi? rootlayip islemciyi biraz hizlandirsam sorun kalkarmi?
Galaxy ace5830 andeno 200 du. madem guclu oyunlarda donma olmasindaki sebep ne olabilir? ram mi? islemcimi? rootlayip islemciyi biraz hizlandirsam sorun kalkarmi?
ahcanpolat Üye kardeş piranha business 2 tab 9.0 hangi kategoride yazabilir misin ???? işlemci ve gpu nasıl adreno mu mali mi powervr mi ? 1 gb ram var
kardeş piranha business 2 tab 9.0 hangi kategoride yazabilir misin ???? işlemci ve gpu nasıl adreno mu mali mi powervr mi ? 1 gb ram var
besim.farhan Üye su s3 mimi yide ekleyin artik abicim mali 400 - - - Eklendi - - - ordoseclorum' Alıntı: Samsung galaxy s 3 mini göremedim listede hangi işlemci acaba Genişletmek için tıkla ... işlemci değil ekran kartı(grafik islem birimi) s3mini nin mali 400
su s3 mimi yide ekleyin artik abicim mali 400 - - - Eklendi - - - ordoseclorum' Alıntı: Samsung galaxy s 3 mini göremedim listede hangi işlemci acaba Genişletmek için tıkla ... işlemci değil ekran kartı(grafik islem birimi) s3mini nin mali 400
besim.farhan Üye azraelazrail' Alıntı: Note2 ninki ne acaba - - - Eklendi - - - Note2 ninki ne acaba Genişletmek için tıkla ... O da mali 400 gpu
azraelazrail' Alıntı: Note2 ninki ne acaba - - - Eklendi - - - Note2 ninki ne acaba Genişletmek için tıkla ... O da mali 400 gpu
a393 Üye Abi ellerine sağlik. Çok güzel olmuş. bu arada benim telefon listede yoktu , aradım buldum size de söyleyeyim:nexus 4 : Adreno
Abi ellerine sağlik. Çok güzel olmuş. bu arada benim telefon listede yoktu , aradım buldum size de söyleyeyim:nexus 4 : Adreno