Oyunlara data yüklemeden önce okuyun(GPU'nuzun hangisi olduğunu öğrenin)

seymen16

Üye
Benim telefonum optimus black ve tegra islemcisi yok. Chanfire olmadan yukledim shadowgun oyununu bi sorun olmadan oynandi. diger tegra oyunlari da boyle olur mu o zaman?

Konu Sahibi
Benim telefonum optimus black ve tegra islemcisi yok. Chanfire olmadan yukledim shadowgun oyununu bi sorun olmadan oynandi. diger tegra oyunlari da boyle olur mu o zaman?

arkadaş nvidia dedi diye öyle dedim ama normalde tegra oyunlarının başında thd yazar telefonunuz tegra değilse chainfire 3d gerekir bu oyunlar için

Çok yararlı bir konu teşekkürler Bartu

kagankao

Üye
Kardes smdi galaxy s2 yi yeni aldm ve hangi oyunlar tegra fln blmiyorum mesela bugun backstab ykledim ama oyun syah ekranda kaliyor anlamadim bu isi

ertanbey

Üye
yahu arkadaş benim suçum vibrant sahibi olmak mı? benimkinin adı yine yok listede.Tamam telefonum galaxy s ama olsun o vibrant ismini görecem illaki :P Aynı değil mi ikisi?Galakxy s'in bir diğer modeli desin de birisi rahatlayayım :

Konu Sahibi

vibrant sanırım amerikanın operatör destekli galaxy serisinden biri onları eklemedim çünkü türkiyede az kullanılıyo ama ekleyeyim kullanan var demekki

Tepkiler: ertanbey

ertanbey

Üye
Sağol gitarist kardeşim Eyvallah.Ellerine sağlık Hah şöyle ya rahatladım :P

kagankao

Üye
Kardesim benm galaxy s2 telefonum var ama oyunlari yuklerken supheye dusuyorum mesela samurai 2 oyununu yukleyebilirmiyim cunki cogu konuda oyunun tegra veya mali oldugu belirtilmiyor

PME 4L

Üye
Güzel paylaşım listenin güncelle olmasını dilerim

klongs

Üye
Kardesim benm galaxy s2 telefonum var ama oyunlari yuklerken supheye dusuyorum mesela samurai 2 oyununu yukleyebilirmiyim cunki cogu konuda oyunun tegra veya mali oldugu belirtilmiyor

chainfire 3d emülatörüyle yüklersin

galaxy ace gt-s5830i aldım adreno200 gpu bunda da var mı

guitaristboy çok saol ya birçok yerde farklı videocore 4 gibi daha az performanslı gpu su olduğu yazıyodu ama aydınlattın çok saol

R.A.M

Üye
Öncelikle konu güzel tebrik ederim.

---------- Eklendi @ 20:15:26 ---------- Yazıldı @ 20:11:20 ----------

Benim anlamadığım şu galaxy ace'de andreo gpu var bazı güçlü oyunları kaldırmıyor neo v, galaxy plus vs telefonlardada andreo var onlarada açamadığı oyun yok diyolar ne farkı var?