Oyunlar silindi..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Oyunlar silindi..
1hafta oldu oyun oynamıyordum internette takılıyodum sonra oyunlara girdiğimde bazı oyunların yok oldugunu gordum pes oyununun ise oyun simgesi kaybolmuştu sadece tıkladım acılırmı dıye acılmadı oda .Niye birden yokoldu bu oyunlar anlamadım acaba virüs falanmı girdi ?

Kedi Yavrusu

Üye
bence biri senin telefonunu kurcaladı sonra yanlışlıkla format attı "eyvah ne yapacağım" dedi hemen aklına gelen bütün uygulamaları geri yükledi, eksik olanlar da aklına gelmeyenler...

synergy11

synergy11

Üye
ilk defa senden duyuyorum böyle bişey :S

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
bence biri senin telefonunu kurcaladı sonra yanlışlıkla format attı "eyvah ne yapacağım" dedi hemen aklına gelen bütün uygulamaları geri yükledi, eksik olanlar da aklına gelmeyenler...
yok arkadaşım böyle birşey olacağını sanmıyorum çünkü telefon kilit modunda hep kimse kurcalayamaz yani bunun başka sebebi olmalı virüs olabilir mi acaba?

----------Eklendi @ 10:35:46 ---------- Yazıldı @ 10:30:31 ----------

hatta telefonu ilk aldığım zamanlarda hafıza kartında bir klasöre programlar atmıştım 1-2 hafta sonra o programlar değişik isimler aldı asj&hasd½ß böyle isimler sonra o programların hicbirni acamadım klasör boyutuna da baktıgımda 0 yazıyordu yani hiç yer kaplamıyordu neden böyle oldu diye düşündüm aklıma birşey gelmedi sonra biçimlendirdim hafiza kartını artık böyle bir sorun olmuyor ama şimdide bu oyunların birden kaybolması ile bir ilişkisi olabilir mi diye düşünmedim değil :hmmm

Starsley

Aynısı bana olmuştu, arkadaşım.. Neden olduğu meçhul.. Ama tek çaren.. Yeniden yüklemek..

Starsley

4 ay kullandığım.. 5800'da bile olmamıştı, böyle bir şey.. :ehe:

najanaja

najanaja

Üye
dosya isimleri garip garip yazıyorsa ve silemiyorsan kesin virüs benim n82 de olmuştu aynısı garip isimlerde dosyalar vardı silemiyodum hiç bi işlem yapamıyodum o dosyalara format atmıştım hem tele hem karta yanai bence büyük ihtimal virüs.

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
dosya isimleri garip garip yazıyorsa ve silemiyorsan kesin virüs benim n82 de olmuştu aynısı garip isimlerde dosyalar vardı silemiyodum hiç bi işlem yapamıyodum o dosyalara format atmıştım hem tele hem karta yanai bence büyük ihtimal virüs.
virüs olduğunu nasıl anladın taramada mı cıktı virüs diye? :hmmm

najanaja

najanaja

Üye
hayır tel resmen zamanla sapıtmaya başlamıştı o dosyaları sonradan farkettim düşünsene garip garip isimli dosyalar ismini deiştiremiyosun silemiyosun pc ye bağlıyorum virüs taratıyorum bulmuyor fakat pc den de o dosyalara hiç bi şekilde müdahale edemiyorum. Öle bi dosyanın telde ne işi war sence benimkiler hafıza kartındaydı biçimlendir diyorum ne telden ne pc den biçimlenmiyor yani teli bi formatla kurtardık ama 4 lük kart mefta oldu. Bide işin garip tarafı tel karspersky anti virüs olarak kuruluydu adı antivirüs anasını satayım hiçbi faydası olmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt