Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyunlar Kendi Kendine Siliniyor
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sandrake
Üye
Konu Sahibi
Oyunlar Kendi Kendine Siliniyor
Oyunları Yüklüyorum Birkere Oynuyorum Sonra Tekrar oynamk istediğimde oyun silinmiş oluyor yardım edin lütfen
hayda şimdide gameloft oyunlarını yükleyemiyorum
bir yerde yanlışlıkmı yapıyorum Ben apkları hafıza kartına atıyorum SD leride ondan mı ki ?
O6UZH4N
Üye
Hiç android kullanmadım ama yükledigin oyunların cihaz ile uyumlu oldugundan eminmisin nereden yüklüyorsun
Androitten anlamam ama bence sorunun senin oyunları hafıza kartına kurman. Yani kendi telefonuma ben oyun kuruyorum hafıza kartına oyunuda oyun klasörünün içine taşıyorum. Ordan oynuyorum fakat nezamanki teli bilgisayara bağlasam hafıza kartındaki oyunlar uygulamalar klasörüne taşınıyor. sorunun bu bence silinme değilde yer değişikliği
Androitten anlamam ama bence sorunun senin oyunları hafıza kartına kurman. Yani kendi telefonuma ben oyun kuruyorum hafıza kartına oyunuda oyun klasörünün içine taşıyorum. Ordan oynuyorum fakat nezamanki teli bilgisayara bağlasam hafıza kartındaki oyunlar uygulamalar klasörüne taşınıyor. sorunun bu bence silinme değilde yer değişikliği
Android marketten indirilenler çalışıyor pesi kurdum gine hafıza kartıca oynadım bir kere sonra tekrar açmadı biraz nette takıldıktan sonra düzelmiş
baranselona
Üye
hafıza kartının uyumsuzluğundan olabilir yada hafıza kartının class ı yavaştır... gameloft HD oyunlarını açabilmen içinde build prop editlemen gerekir böylece telefonunu htc ideos x5 olarak gösterirsin ve oyunlar wifi bölümünü indirmeden sd card dosyalarını bulur...
hafıza kartının uyumsuzluğundan olabilir yada hafıza kartının class ı yavaştır... gameloft HD oyunlarını açabilmen içinde build prop editlemen gerekir böylece telefonunu htc ideos x5 olarak gösterirsin ve oyunlar wifi bölümünü indirmeden sd card dosyalarını bulur...
fast and the furious yada brother in arms gibi HD oyunları açmaz ki editlemeden.. editlemezseniz yüklü miktarlarda dosya indirir bu dediğim olayı yaparsanız wifi dosyası indirmez... modeminiz var ve kota probleminiz yoksa problem yok zaten... editsin modern combat 2 HD falan oynayabilirsiniz...