oyunlar hk.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahoscl

Üye
    Konu Sahibi
oyunlar hk.
hocam öncelikle slmlar. bildiğiniz flashlamadan sonra angry birds ün üç sürümününde yıldızları kayboldu bende. tabi tamamen telefonu temizlediğim için. şimdi benim istediğim bu ve benzeri oyunlarda tekrar aynı şeyi yaşamamak için oyunların save dosyalarını alabilir miyiz. ben mesala angry birds lerin 3 yıldızlı hallerini istiyorum şimdi. tekrardan aynı lvl leri oynamak istemiyorum. öncelikle böyle bir şansım varmı. ikinci olarak ta save dosyalarını bulabilir miyiz. flash atmadan sadece onları saklasak yüklediğimizde tekrar yüklesek.

uribaju

uribaju

Üye
şansın var ama telefonunun hackli olması gerek ondan sonra private klasöründen save dosyası alınabiliyor diye biliyorum hiç denemedim gerçi ama büyük ihtimalle olur.

ahoscl

Üye
    Konu Sahibi
yok hackli istemiyorum. peki direkt olarak 3 yıldızlı versiyonları yokmu kendi save dosyam olmasına gerek yok indirdim kurdum oynanmış hali ile... amaç ilerdeki güncellemelerde rahat etmek acısından

uribaju

uribaju

Üye
yok hackli istemiyorum. peki direkt olarak 3 yıldızlı versiyonları yokmu kendi save dosyam olmasına gerek yok indirdim kurdum oynanmış hali ile... amaç ilerdeki güncellemelerde rahat etmek acısından
yok sanırsam olsa bile oda unsigned olur ve telefonunun hackli olması gerekir yükleyebilmek için :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt