Oyunlar hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
Oyunlar hakkında
ya ücretli olanların hepsini dene olarak indirmye çalışıyorum fakat bi türlü bitmiyo sürekli yenileri geliyor gibi? :D ortalama kaç oyun var ücretli olarak biliginiz var mı?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
ya ücretli olanların hepsini dene olarak indirmye çalışıyorum fakat bi türlü bitmiyo sürekli yenileri geliyor gibi? :D ortalama kaç oyun var ücretli olarak biliginiz var mı?

"Çok" cevabını kabul ediyor musun :)

theposies

theposies

Üye
ohooo ne yaptın sen ya :D

Quantal Quetzal

Quantal Quetzal

Üye

tüm yeni çıkan gameloft oyunları var ayrıca electronic arts oyunlarının da bazıları var benim bildiığim.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
uğraşmıyım yani :) :D

:evet:

Sen de benim gibi yap.
Arada bir aç mağazayı "Popüler+Ücretsiz" ve "Popüler+Yeni" kategorilerini baştan aşağı incele :kıskıs:
Merak ettiklerini aç detayını oku, ekran resimlerine bak. Güzel gibi görünenleri sömür :)

ecel54

ecel54

Üye

:evet:

Sen de benim gibi yap.
Arada bir aç mağazayı "Popüler+Ücretsiz" ve "Popüler+Yeni" kategorilerini baştan aşağı incele :kıskıs:
Merak ettiklerini aç detayını oku, ekran resimlerine bak. Güzel gibi görünenleri sömür :)

aynısını yapıyorum :ehe

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
symbianda hepsine hakimdim :D bütün oyunlar uygulamalar kaliteli kalitesiz hepsini biliyordum :D burdada aynı olmak istiyorum ama şuan biraz zor gibi :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
şöyle söyleyeyim symbiana hakim olabilirsiniz sonuçta mağazada 140 bin uygulaması vardı ve uzun yıllardır takip ettiğiniz için hepsini bilebiliyordunuz. Fakat wp yeni bir sistem ve bir anda 130 bin uygulamanın içine duştunuz. Siz onlara hakim olana kadar yenileri sürekli geliyor. Günlük 300 civarında yeni oyun ve uygulamanın markete geldiğini düşünürsek hakim olmak biraz zor.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
şöyle söyleyeyim symbiana hakim olabilirsiniz sonuçta mağazada 140 bin uygulaması vardı ve uzun yıllardır takip ettiğiniz için hepsini bilebiliyordunuz. Fakat wp yeni bir sistem ve bir anda 130 bin uygulamanın içine duştunuz. Siz onlara hakim olana kadar yenileri sürekli geliyor. Günlük 300 civarında yeni oyun ve uygulamanın markete geldiğini düşünürsek hakim olmak biraz zor.

Abi Pardonda Gunde 300 Uygulama Nereye Geliyorr .?

Ben Hergun Magazaya Bakiyorumm .. 2 Gunde 4 - 5 Uygulama Geliyor ..

Yeni (New) Kategorisindede Hepsi Ayni =/

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
bi de symbianda ufak bi hackle üsretli herşeyi yükleyebiliyordun aynı şekilde olsa güzel olurdu :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Kategorinin adı "Popüler+Yeni" olduğu için sadece yenileri göstermiyor.
Yenilerle birlikte popüler olanları da gösteriyor. Yeniler arada dağınık durumda.

Aslında mağazaya eklenme tarihine göre sıralama imkanı veren bir özellik konulmalı.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

o kategoriler belli aralıklarla yenileniyor. Orada her gün gelen uygulamaları gormemen doğal. Ayrıca günlük yüklenen derken markete geliştirici tarafından yüklenir fakat kullanıcılar göremez. Denetime düşer. Onaylanan uygulamalar da hepsi birden yayınlanır.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Kategorinin adı "Popüler+Yeni" olduğu için sadece yenileri göstermiyor.
Yenilerle birlikte popüler olanları da gösteriyor. Yeniler arada dağınık durumda.

Aslında mağazaya eklenme tarihine göre sıralama imkanı veren bir özellik konulmalı.

mağazaya eklenme tarihine göre bir sıralama talebini ben daha önce microsofta bildirdim fakat olumsuz bir geri dönüşleri oldu.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
kırılma olayı ne zaman gerçekleşecek bi bilgi çalışma var mı?

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye

mağazaya eklenme tarihine göre bir sıralama talebini ben daha önce microsofta bildirdim fakat olumsuz bir geri dönüşleri oldu.

Ne Oldu .?

Bence Yeni Kategorisi Adi Gibi Yeni Uygulamalar Ile Gorunmeli ..

Bu Cok Kotu Buir Durumm =/

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Ne Oldu .?

Bence Yeni Kategorisi Adi Gibi Yeni Uygulamalar Ile Gorunmeli ..

Bu Cok Kotu Buir Durumm =/

"Popüler" ve "Yeni" kategorilerinin iki ayrı kategori olması lazım.
Her gün mağazayı kontrol edip "neler yeni" diye bakanlar için kötü oluyor ikisinin bir arada olması.
Yeni neler eklenmiş bir bakışta göremiyorsun, hergün gördüğün yüzlerce binlerce uygulamanın içinde saatlerce dolaşmak zorunda kalıyorsun tekrar tekrar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
kırılma olayı ne zaman gerçekleşecek bi bilgi çalışma var mı?

htc 8x ilk çıktığında bir hacker sistemi kırıp dosyaları çekmeyi başarmıştı. Şu anda çalışmaları devam ediyor. Ne zaman biteceği belli olmaz ama.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
mağazanın en sonuna indim ücretli kısım şimdi hepsine tek tek bakacağım hafıza yeter dimi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt