ya ücretli olanların hepsini dene olarak indirmye çalışıyorum fakat bi türlü bitmiyo sürekli yenileri geliyor gibi?ortalama kaç oyun var ücretli olarak biliginiz var mı?

ya ücretli olanların hepsini dene olarak indirmye çalışıyorum fakat bi türlü bitmiyo sürekli yenileri geliyor gibi?ortalama kaç oyun var ücretli olarak biliginiz var mı?
uğraşmıyım yani![]()
![]()

Sen de benim gibi yap.
Arada bir aç mağazayı "Popüler+Ücretsiz" ve "Popüler+Yeni" kategorilerini baştan aşağı incele
Merak ettiklerini aç detayını oku, ekran resimlerine bak. Güzel gibi görünenleri sömür![]()

şöyle söyleyeyim symbiana hakim olabilirsiniz sonuçta mağazada 140 bin uygulaması vardı ve uzun yıllardır takip ettiğiniz için hepsini bilebiliyordunuz. Fakat wp yeni bir sistem ve bir anda 130 bin uygulamanın içine duştunuz. Siz onlara hakim olana kadar yenileri sürekli geliyor. Günlük 300 civarında yeni oyun ve uygulamanın markete geldiğini düşünürsek hakim olmak biraz zor.
Abi Pardonda Gunde 300 Uygulama Nereye Geliyorr .?
Ben Hergun Magazaya Bakiyorumm .. 2 Gunde 4 - 5 Uygulama Geliyor ..
Yeni (New) Kategorisindede Hepsi Ayni =/
Abi Pardonda Gunde 300 Uygulama Nereye Geliyorr .?
Ben Hergun Magazaya Bakiyorumm .. 2 Gunde 4 - 5 Uygulama Geliyor ..
Yeni (New) Kategorisindede Hepsi Ayni =/
Kategorinin adı "Popüler+Yeni" olduğu için sadece yenileri göstermiyor.
Yenilerle birlikte popüler olanları da gösteriyor. Yeniler arada dağınık durumda.
Aslında mağazaya eklenme tarihine göre sıralama imkanı veren bir özellik konulmalı.
mağazaya eklenme tarihine göre bir sıralama talebini ben daha önce microsofta bildirdim fakat olumsuz bir geri dönüşleri oldu.
Ne Oldu .?
Bence Yeni Kategorisi Adi Gibi Yeni Uygulamalar Ile Gorunmeli ..
Bu Cok Kotu Buir Durumm =/
kırılma olayı ne zaman gerçekleşecek bi bilgi çalışma var mı?