Oyunlar Hakkında ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Oyunlar Hakkında ?
Arkadaşlar bazı oyunları indiriyorum .zip halinde extract ediyorum 1 den fazla dosyalar çıkıyor bunlardan hangisini atsam açmıyor telefon bunun yolu yordamı nedir ?

Konu Sahibi
Zip li olarak atıyorum bilinmeyen dosya biçimi diyor

ChavRash

Emekli Yönetici
*.zip uzantılı dosyayı açman için telefonda 'zipman' programının yüklü olması gerekli..

Ayrıca, *.zip uzantılı dosyayı extract ettiğinde çıkan dosya *.jar ya da *.jad uzantılı ise dosyanın içini açmadan *.jar/jad uzantılı dosyayı telefona gönder.

Konu Sahibi
*.jar/jad dosya da örn. metal slug oyunu

birden çok dosya var 6-7 tane daha da fazla Meta-İnfo diye klasör de var

ama zipman programı yüklü değil

hoca bide indirdiğin dosyanın uzantısını .jar yap öle dene..

Gokhan43

Üye
Hmm , o zaman Zipli inen dosyanın adı Metal Slug.zip ise , onu Metal Slug.jar yaparak telefona gönder , yüklenecektir

Konu Sahibi
Dosya isminde Metal_Slug yazıyor .jar yaptığım zaman Metal_Slug.jar böyle yazıyor atıyorum yine aynı

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(TaTaNGa &#064; Dec 25 2005, 10&#58;23 PM) [post=237160]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
*.jar/jad dosya da örn. metal slug oyunu

birden çok dosya var 6-7 tane daha da fazla Meta-&#304;nfo diye klasör de var

ama zipman program&#305; yüklü de&#287;il
[/b][/quote]

*.zip&#39;li dosyay&#305; extract etti&#287;inde ç&#305;kan o 6 - 7 dosyan&#305;n içinde *.jar/jad uzant&#305;l&#305; dosya varsa e&#287;er direk telefona yolla.

Dosyay&#305; telefona *.zip uzant&#305;l&#305; atacaksan e&#287;er, telefona zipman program&#305;n&#305; yükle.

<div class='quotetop'>(TaTaNGa &#064; Dec 25 2005, 10&#58;09 PM) [post=237145]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Arkadaşlar bazı oyunları indiriyorum .zip halinde extract ediyorum 1 den fazla dosyalar çıkıyor bunlardan hangisini atsam açmıyor telefon bunun yolu yordamı nedir ?
[/b][/quote]Büyük 1 ihtimal .jar uzantılıdır Zip Jar uzantılarıda aLgıladığı için Onu Hiç Bölmeden Tel&#39;e at oke.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...