Uygulama Oyundan atma.

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Oyundan atma.
Selam.arkadaşlar telefonum xperia sp ve fifa 14,gangstar vegas,asphalt 8 oyunlarini oynarken kendiliginden oyundan atiyor,gangstar ilk oyuna baştadigimda araba falan gosteriyo tam oyun başlicak atib cikiyor oyundan,fifa 14 ilk yukledigimde sorunsuzdu ama sonralar anlamadim yaani oyuna girdigimde ekrana ingilizce yazi cikiyor ve oyundan atiyor ama bazende yazi ciktinda bile oyun devam ediyor.asphalt 8 hep yapmiyor ama bazen oynadigim yerde tik atiyor ((. Sorun ne ola bilir??

Oyun ekran çözünürlüüğü ile uygun olmayabilir.Ram sıkıntısı olabilir. Oyun aılırken bir yere baglanma gerei duyuyor olabilir

Kardeşim sana önereceğim 3 seçenek var :
*telefonunda otomatik ram temizleyen bir uygulama varsa öncelikle onu kaldır çünkü oyunların çalışma esnasında ram temizlemesi yaparsa oyun kapanır.(buda bir ihtimal)
*İndirdiğin oyunlarda sorun olacağını sanmam ama yinede bir araştır.
*(Bu seçenek yüksek ihtimalli)Telefonuna herhangi bir lib dosyası veya farklı bir şey flashladıysan o lib dosyası oyunların çalışmasını engelleyebilir.Ya da oyunları google play storeden indirmediysen ram yetersizliği olabilir.

Bu konuda benim söyleyeceklerim bu kadar en kötü ihtimalle fabrika ayarlarına filan dönersin sd kartı sıfırlarsın her şeye yeni baştan başlarsın Umarım yardımcı olmuşumdur.

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi

Teşekkurler) ama cihaza hic bişey flashlamadim ve clear master kullaniyorum ram temizleyici olarakda ama eskiden kullanmadigimda da atiyodu zaten.

O zaman fabrika ayarlarına dönmekte fayda var

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Oyun dosyalarini nasil yedekleye bilirim?? Asphlat 8de kariyer oynuyorum ve fifa14 manager moddayim

Kit Kat

Üye
Ram sıkıntı oluyodur arkaplanda çok şey açıksa vb.

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Viber,whtsapp,facebook uygulamalari cok ram tutuyolar evet,ama kullandigim icin silemiyorumda,ne yapayim??

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
O nasil oluyo??

Kit Kat

Üye
Görev Yöneticisinden yada benzer bi programdan işlemi sonlandırcan. Tekrar açılıyosa o işlem onu bilemem , zaten tekrar açılan işlemi haybeye sonlandırırsan daha çok yorarsın cihazı.

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar>uygulamalar>çalışan uygulamalar giriyorum ve çalışan ne varsa gozukuyor tek tek durdur yapdigimda ram temizleniyor ama bi sure sonra yeniden calişmaya başliyor.

Kardeşim oyun dosyasından kastın oyun verilerin filan ise titanium backup kullanabilirsin tabii telefonun rootlu ise ve arka plan uygulamalarını kapamak için ayarlar /hesap ve senk/arkaplan verisinin tikini kaldır

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Telefon rootlu,nasil yapacagimi soylermisin?

kardeşim internetten titanıum backup indir google play store da da vardır herhalde emin değilim.Sonra uygulamayı aç istediğin oyunun veya uygulamanın üzerine tıkla yedeğini al de

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Tamam yaptim mesela ama yaani fabrika ayarlarina dondugumde soyledigin uygulamada silinecegi icin yedek aldigim dosyada silinecekdir yaani..oyle olmucakmi??

kardeşim google play store bazı uygulamaları ya da oyunu kendiliğnden senk eder ve o kayıtlı kalır telefona istediğin kadar format at yinede o kayıt silinmez tabi uygulamaya ya da oyuna bağlı ayrıca google play storenin uygulamayı senk etmesi lazım .(HER UYGULAMA İÇİN GEÇERLİ DEĞİL) bu yöntem kesin değildir olmama ihtimali var belki kies ten senk edebilirsin uygulamalarını ama kesin bir şey söyleyemiyeceğim.

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Telefonumda boşta 300mb ram var..ramda sorun varmı??

o kadar boş ramla istediğin oyunu oynayabilirsin kardeşim sorun yok ama benim , telefonuna format atarsan düzelir dememdeki kasıt telefona zamanla ister istemez saçma sapan şeyler bir şekilde doluyor fabrika ayarlarına dönersen hem telefon rahatlar hemde sorununa kesin bir çözüm bulunmuş olur.

orxan_92

Üye
    Konu Sahibi
Anladım kardeşim teşekkurler) fabrika ayarlarina dondum tekrar oyunu yukledim ama yine ayni oldu((