"Oyuncularımdan istediğim tek şey var"

Sponsorlu Bağlantılar

OğuzcanAbi

Üye
    Konu Sahibi
"Oyuncularımdan istediğim tek şey var"
Beko Basketbol Ligi Play-off final serisi 2. maçında Fenerbahçe Ülker'e 95-74'lük skorla mağlup olan Galatasaray Cafe Crown takımında başantrenör Oktay Mahmuti karşılaşmanın arından yaptığı açıklamada, sahada olanların skora yansımadığını söyledi.

Galatasaray Cafe Crown Başantrenörü Oktay Mahmuti, Fenerbahçe Ülker karşısında farklı bir yenilgi almış gözükmelerine karşın, skorun yanıltıcı olduğunu öne sürdü. ''Bana göre bu skor, sahada yaşananların tam yansıması değil'' diyen Mahmuti, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Her ne kadar fark açık gözükse de bana göre durum farklı. Oyuncularımdan istediğim tek şey var, o da sonuna kadar mücadele etmeleri. Onlar da bunu yaptılar. Bugün boş atışları biz değerlendiremedik, rakibimiz ise değerlendirdi. Daha sonra fark açıldı ve Fenerbahçe Ülker bir maç daha kazandı. Oldukça yüksek yüzdeyle hücum ettiler. Fark açılınca da seyircinin desteğiyle coştular. Son periyotta 1-2 basit hata daha yaptık. Onlar da üç sayılık basketlerini sürdürdüler. Maçlar da zaten böyle kazanılır veya kaybedilir.''

Mahmuti, seyircileri önünde yapacakları iki maç olduğunun hatırlatılması üzerine, ''Seyircimiz önünde daha verimli ve dirençli olup, galip gelmeye çalışacağız. Şimdi saha avantajı bizde olacak ve bunu lehimize dönüştürmek istiyoruz'' şeklinde konuştu.

Galatasaray Cae Crown'un genç oyuncusu Sertaç Şanlı ise yaptığı açıklamada, ''Kazanmamız gereken bir maçtı. İyi başladık ve iyi de götürdük ama bir bölümden sonra hatalar yaptık. Sonra da maç koptu'' dedi.
 


Üst Alt