PahalıGerçek bir Gaming Mouse istiyorsan üç marka var.Üzgünüm ama paraya biraz kıyman gerekecek
steelseries (Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)
Razer (Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)
Logitech (Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)
Logitech G300 işini fazlasıyla görür.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
mouse pad de önerir misin?Pahalımouse pad de önerir misin?
@DeV/AsA G300'le G300s arasında fark yok galiba?
Oyuncu değilim niye öneri vereyim ama everest x7 gördüm teknosa da yanında mouse pad ile birlikte 49 lira güzel duruyor ama alacaksan bir kez al iyisini al bütçeyi artır oyun oynuyorsun sonuçta@UpOneTR beğenip geçeceğine öneri ver!
Diyerek öneri verdinOyuncu değilim niye öneri vereyim
oyun oynayacaksan g300 alma bnm de g300 alma planım vardı ama bloody v5 kullanınca iyiki bloody almışım diyorsun pcye programını kurman lazım bloody alacaksan ve her türlü oyun için özel fonksyon tuşları var ayrıca diğer mouselardan 6-7 kat daha hızlı tepki verme özelliği ile ele tam oturması muhteşem oluyor gidip bir gör kalitesini snde anlayacaksın@UpOneTR beğenip geçeceğine öneri ver!
oyun oynayacaksan g300 alma - ayrıca diğer mouselardan 6-7 kat daha hızlı tepki verme özelliği ile ele tam oturması muhteşem oluyor
bu gaming software bloody de de var ztn yazmıştım ayrıca oyunun türüne göre özelliğini değiştirebildiğin özel tuşları da var (not: hs yapmak için özel bir modu var fps oyun oynarken ordan silahını ve oyunu seçiyorsun onun sekme hızını filan hesaplayıp adamın kafasına kaydırıyor silahı nasıl yapabildiğini tam anlamış değilim ama g300 ün makrolarından çok üstün birşey hatta sn ordan seçiyorsun silah nokta gibi hep ekranın ortasına atsın diye ak47 bile nokta gibi atıyor ama ince ayar lazımKusura bakma ama saçmalamışsın.
Neyse ben bir oyuncu olarak önerimi yaptım, gerisi alıcıya kalmış.
bu gaming software bloody de de var ztn

Güzel insan, ben en uygun fiyatlı ve kaliteli ürünü tavsiye ettim sadece.
Bütçe sınırı olmasa, git dünyanın 1 numarası steelseries veya Razer al, güle güle kullan derim zaten.![]()
hangisini seçtinHepsiburada'dan alıcam arkadaşlar

incahangisini seçtin![]()