Oyuncular için mouse (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Oyuncular için mouse (yardım)
f/p ürünü arıyorum sizce hangisi

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Gerçek bir Gaming Mouse istiyorsan üç marka var.Üzgünüm ama paraya biraz kıyman gerekecek :bilmm

steelseries ( )
Razer ( )
Logitech ( )
Logitech G300 işini fazlasıyla görür.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR ve KAYIP-ADAM
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Bloody v5 veya v7

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Gerçek bir Gaming Mouse istiyorsan üç marka var.Üzgünüm ama paraya biraz kıyman gerekecek :bilmm

steelseries ( )
Razer ( )
Logitech ( )
Logitech G300 işini fazlasıyla görür.
Pahalı :( mouse pad de önerir misin?

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
Pahalı :( mouse pad de önerir misin?

Emin ol verdiğin paranın hakkını fazlasıyla alırsın.Verdiğim markalar Dünyanın en iyi markaları, yıllarca en büyük turnuvaların baş sponsorluğunu + takımların vazgeçilmez ekipmanları olmuşlardır.Bazı şeyleri fazlasıyla aşmış markalar özetle.

Tamam steelseries ve Razer biraz fazla profesyonel odaklı ve zengin oyuncular için olabilir ama Logitech bence ev kullanıcıları için en iyi seçenek.Hem tasarımları harika hem de fiyatları abartılı değil.Üstelik uzun yıllar kullanmaya dayanıklı üretiliyor.

MousePad konusu tam bir muamma.Her fiyata, binlerce marka ve model var.En pahalısıyla en ucuzu arasındaki farkı fazla anlamazsın.
Oyun tutkunları mouse ile pad 'lerinin takım olmasını ister (ben de öyleyim).
Fakat bir nokta önemli ''yüzey sürtünmesi''.En az direnç gösteren pad'ler sert olanlarıdır ama ben sevmiyorum.Benim tercihim kumaş olanları.Saatlerce elini kaldırmasan bile bileğine yük binmediği için yorulmazsın.

Şu ikisi bence harika bir takım:

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
@UpOneTR beğenip geçeceğine öneri ver!

@DeV/AsA G300'le G300s arasında fark yok galiba?

UpOneTR

UpOneTR

Üye

Oyuncu değilim niye öneri vereyim ama everest x7 gördüm teknosa da yanında mouse pad ile birlikte 49 lira güzel duruyor ama alacaksan bir kez al iyisini al bütçeyi artır oyun oynuyorsun sonuçta

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye

oyun oynayacaksan g300 alma bnm de g300 alma planım vardı ama bloody v5 kullanınca iyiki bloody almışım diyorsun pcye programını kurman lazım bloody alacaksan ve her türlü oyun için özel fonksyon tuşları var ayrıca diğer mouselardan 6-7 kat daha hızlı tepki verme özelliği ile ele tam oturması muhteşem oluyor gidip bir gör kalitesini snde anlayacaksın

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
oyun oynayacaksan g300 alma - ayrıca diğer mouselardan 6-7 kat daha hızlı tepki verme özelliği ile ele tam oturması muhteşem oluyor

Kusura bakma ama saçmalamışsın.

Neyse ben bir oyuncu olarak önerimi yaptım, gerisi alıcıya kalmış.

Son düzenleme:
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Kusura bakma ama saçmalamışsın.

Neyse ben bir oyuncu olarak önerimi yaptım, gerisi alıcıya kalmış.
bu gaming software bloody de de var ztn yazmıştım ayrıca oyunun türüne göre özelliğini değiştirebildiğin özel tuşları da var (not: hs yapmak için özel bir modu var fps oyun oynarken ordan silahını ve oyunu seçiyorsun onun sekme hızını filan hesaplayıp adamın kafasına kaydırıyor silahı nasıl yapabildiğini tam anlamış değilim ama g300 ün makrolarından çok üstün birşey hatta sn ordan seçiyorsun silah nokta gibi hep ekranın ortasına atsın diye ak47 bile nokta gibi atıyor ama ince ayar lazım
lütfen cihazı bilmeden saçmalamışsın demeyelim bn g300 e çok baktım bunun yanında pek birşey yapamıyor bile denebilir
ve bloody nin dpi değeri filan daha yüksek eğer çözünürlüğü yüksekte kullanıyorsanız çok iş görüyor

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA
DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
bu gaming software bloody de de var ztn

Güzel insan, ben en uygun fiyatlı ve kaliteli ürünü tavsiye ettim sadece.
Bütçe sınırı olmasa, git dünyanın 1 numarası steelseries veya Razer al, güle güle kullan derim zaten. :)

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
Güzel insan, ben en uygun fiyatlı ve kaliteli ürünü tavsiye ettim sadece.
Bütçe sınırı olmasa, git dünyanın 1 numarası steelseries veya Razer al, güle güle kullan derim zaten. :)

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye
G300 artık satıştan kalkıyor.
G300s geldi çünkü.

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Hepsiburada'dan alıcam arkadaşlar

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Şu yanında mouse pad de verdiği için daha karlı duruyor

G300s al derseniz şu da var onunla aynı fiyatta

DeV/AsA

DeV/AsA

Üye

Oyun sektöründe inca neyse everest de o dur (bu ikisini alma da ne alırsan al).
Kalitesiyle nam salmış Avrupa markaları varken düşünme bile.