Oyuncu yada manken olmak ister miydiniz?

Razzers

Üye
    Konu Sahibi
Oyuncu yada manken olmak ister miydiniz?

Soru gayet açık aslında sebepleriyle açıklarsanız sevinirim

- - - Eklendi - - -

peki

ümran

Üye
oyuncu ,havası yeter

doctorrr

Üye
Gösteri dünyasında olmak istemezdim. ''There is no business like show business'' deniyor ama yok e-e hayır

oyuncu olmak isterdim ama sonrası apayrı dünya.

Ne oyuncu,ne manken insan oluyum de o yeter
Yakınımda ki,bir insana bile karşıydım manken olmasına,hepte söylerdim.
Kendimi ele alırsam,doğru düzgün kendime yeticek,bir baltaya sap olucak şekilde iş'e atılıyım gerisinden zaten zamanla gelir.
O yüzden oyunculukmuş,makenlikmiş,futbolculukmuş vs vs öyle işler bana gelmez.7 yıl profesyonel basketçiydim ama bu işler böyle yürümez dedim. Devam etseydim dahada fazlası olucaktı,tabi herşeyin fazlasıda güzel değildir diyip tadında bıraktım
ha yapan olur,burnun dikine gider, yoluda açık olur

Kerim.

Üye
Hayir istemezdim.disarda bi rahat dolasamazsin

Razzers

Üye
    Konu Sahibi

başkasının manken olmasına niye karşısın onu anlamadım. adamda tip, boy, fizik vardır değerlendirmiştir.

zombaka

Üye
mankenle çıkmak isterim

tamamda sen istemezsin, ben istemem ama başkasına göre normaldir yani ben sadece başkasının düşüncesine karşı olduğun için söyledim
Bir tek ben değil de kimse,kaldıramaz yada kabul edemez onu yani bu da hayatın acımasız gerçeğidir
Erkeğe sevgilisi onu derse dünya başına yıkılır,onu son bekleyeceğin insan olduğundan
Aslında bir soru sordum da işte o sorunun cevabı kolay verilmez,ben bile yutkunarak sordum

Tepkiler: Razzers
Küçük işler sarmaz

Ne oyuncu ne de mankenlik bana göre değil aslında tam manken olacak adamım ama yok bana göre değil

Oyuncu derim.Dizilerde,filmlerde oynamak para ve magazin felan çok merak ediyorum

doctorrr

Üye
he bak unuttum ben radyocu olmak isterim yaaanii ola da bilirim istiyorum yani

Tepkiler: Razzers