Uygulama oyun yükleme

Sponsorlu Bağlantılar

TheMerhum

Üye
    Konu Sahibi
oyun yükleme
arkadaşlar ben bir siteden virtua tennis oyununu indirdim apk ve data dosyası var apk dosyasını kurdum p
oyundan çıkıp android data nın içine diğer dosyayı yükledim ama olmadı oyuna girerken 400 mb dosya indirmek istiyor nasıl hallederim yardımlarınızı bekliyorum

• Beğen
Tepkiler: volverine_007

anonymous61

Üye
Bu sorun bende de olmuştu, bazen sd dataların dosya isimlerinde farklılık olabiliyor. Eğer wi-fi bağlantısı mümkünse oyuna girip indirmeyi başlat çok az insin de data klasörü oluşsun, sonrasında elindeki data dosyasının adıyla benzer olan klasöre atarsın.

TheMerhum

Üye
    Konu Sahibi
o dedğin dosya nerde görünecek

klongs

klongs

Üye
android datada

TheMerhum

Üye
    Konu Sahibi
kardeş indir diyorum öylece kalıyor indirmiyor başka çözümü yokmu

klongs

klongs

Üye
sd dosyasını android dataya attınmı

TheMerhum

Üye
    Konu Sahibi
obb uzantılı bir dosyadır android data nın içine atıyorum

anonymous61

Üye
obb uzantılı bir dosya mı? Bir klasör ve içinde de çeşitli dosyalar olması gerekiyor. Eğer ben yanlış bilmiyorsam, senin atmaya çalıştığın dosya yanlış :)

TheMerhum

Üye
    Konu Sahibi
valla öyle yazıyor

anonymous61

Üye
Daha önce obb dosyasını kullanmadım fakat sen öyle söyleyince merak edip araştırdım. Obb dosyasını android/data içerisinde değil android/obb içerisine ekliyormuşsun. Bu şekilde deneyip sonucu bildirebilir misin?

TheMerhum

Üye
    Konu Sahibi
android klasörünün içinde obb diye bişey yok sadece data var

- - - Eklendi - - -

android/data nın içinde de obb diye bişey yok

anonymous61

Üye
Evet yok, çünkü sen de obb kullanan bir uygulama/oyun yüklememişsin. Ya el ile oluşturup deneyeceksin ya da dediğim gibi oyunun datasını indirmesini biraz bekleyip iptal ettikten sonra nereye indirdiğine bakacaksın.

TheMerhum

Üye
    Konu Sahibi
ilgilendğin için saol. Dediğin gibi klasör açtım androidın içine oldu

TheMerhum

Üye
    Konu Sahibi
adamın dibisin :) :)

melevolin

melevolin

Üye
Allah razı olsun ilk zamanlar obb klasörü araya araya bil halt oluyordum buraya baktım . Android klasöründe obb klasörü oluşturdum ve sonra attım belgeleri çalıştı çok saolun

Cyber Shot

Cyber Shot

Üye
sağolun benimde kafamda soru işaretleri vardı bir tek burda ilgilenilmiş konuyla

YasinTorres

Üye
Bendede Aynı Sorun Var Ama ben data dosyasını atmadım data dosyası hangi dosya anlamadım ben yardım edin.

Üst Alt