oyun yukleme için hizlandirici

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yasin78200

yasin78200

Üye
    Konu Sahibi
oyun yukleme için hizlandirici
Yardim !​
ya arkadaşlar lütfen bana yardim edin benim bir sorunum var ben pes 2010 oyununu tek link olarak yukliyecegim ama bir İnternet tarayicisinda çok yavaş yükleniyor ama ben oyunu indirmek için program arıyorum hizli yuklensin diye :hmmm :konus:

--------------- Ekleme ---------------

yardim lutfen ya koskoca sitede kimse yok mu bana yardim edecek

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Internet Download Manager yazılımını kullanabilirsin.En yüksek bant genişliğine ulaşıyor.

yasin78200

yasin78200

Üye
    Konu Sahibi
tmm çok tskkr ederim kardes

OğuzcanAbi

Üye
program süper tavsiye ederim

punisher123

punisher123

Üye
netten oyun indirmek için bence torrentten daha iyisi yoktur,tek linktir,direk dvdye yazılmaya hazır bi şekilde iner,ve hızlıdır.

gobbels

gobbels

Üye
Arkadaşlar (Xp kullananlar için diyorum) Başlat/Çalıştır'a gelin gpedit.msc yazın enter'e basın bilgisayar yapılandırması yazan yerin en altında Yönetim şablonları yazan yeri açın içinden AĞ yazan dosyayı açın Qos Paket zamanlayıcısı dosyasını açın Ayarlana bilir bant genişliğini sınırlaya gelin ETKİN'i seçip bant genişliği sınırını 50 yapın.Ardından Internet Download Manager'i indirin.Benim evde bunları yapmadan önce 150'yi zor görürken (kb/s) şimdi 850 lerde :D :oke: birde birisine nasıl +rep veriliyor ben bilmiyorumda nasıl rep verildiğini anlatırsa biri sevinirim.Bazı paylaşımlar harikada.

SOLIDMEMO96

SOLIDMEMO96

Üye
Arkadaşlar (Xp kullananlar için diyorum) Başlat/Çalıştır'a gelin gpedit.msc yazın enter'e basın bilgisayar yapılandırması yazan yerin en altında Yönetim şablonları yazan yeri açın içinden AĞ yazan dosyayı açın Qos Paket zamanlayıcısı dosyasını açın Ayarlana bilir bant genişliğini sınırlaya gelin ETKİN'i seçip bant genişliği sınırını 50 yapın.Ardından Internet Download Manager'i indirin.Benim evde bunları yapmadan önce 150'yi zor görürken (kb/s) şimdi 850 lerde :D :oke: birde birisine nasıl +rep veriliyor ben bilmiyorumda nasıl rep verildiğini anlatırsa biri sevinirim.Bazı paylaşımlar harikada.

bu sitede rep yok sadece teşekkür ediyorsun. :oke: ama paylaşımlar süper o doğrudur :) oyunda zorlanan kişiler ise game booster kullanabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt