Oyun Videoları Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

Oyun Videoları Bölümü Olsun...

• Evet...

Kullanılan: 10 66.7%
  • Hayır...

Kullanılan: 3 20.0%
  • Olsa ne olur olmasa ne olur..

Kullanılan: 2 13.3%

• Kullanılan toplam oy
    15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
Oyun Videoları Bölümü
Maxicep.com Adminleri ve Yetkilileri..!!

Oyun genel bölümünde sadece oyun bilgileri var... Ama birde oyun videoları bölümü olsa hiç kötü olmaz.. Bir oyun indirecekken o videolara bakıp kararımızı verebiliriz.. Mesela ben oyun indirirken çok kararsız kalıyorum ve en sonda mecburen oyunun videolarına bakıyorum.. Bilgisayardan oynadığım her oyunu telefonum sayesinde videoya çekiyorum.. Oyun videoları bölümü açılsa o videoları hemen yükleyebilirim...

Diğer üyelerde kesin benim gibi düşünüyorlardır...

• Beğen
Tepkiler: hobba11, kol@j ve Burak

Burak

Üye
güzel olur aslında.

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
evet..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
o oyunların videoları youtube gibi sitelerde mutlaka vardır oralardan link verilebilir,siteye video update i yasak çünkü içerisinde illegal yayın olup olmadığı kontrol edilemez..

Burak

Üye
abi onaydan sonra yayınlanabilir.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
videoların içinde olup olmadığı tek tek kontrol zor canım..

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Hali hazırda bulunan oyun bölümünde videonuzu çekip oyun incelemesi adı altında konu açabilirsiniz. Ayrı bir bölüm açılması gereksiz kalabalık. Konu başlığınız googleden gereken ilgiyi alcaktır zaten. Video paylaşımları arttıkça bölümün açılıp açılmayacağı tartışılabilir.

Corch08

Üye
çok saçma..+gereksiz paylaşılan oyunlara oyunun video eklene bilir acızmisın?youtubeye girip oyunun adnı yazacaksın bu kadarda eringen olma lütfen
:locked:

OğuzcanAbi

Üye
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
çok saçma..+gereksiz paylaşılan oyunlara oyunun video eklene bilir acızmisın?youtubeye girip oyunun adnı yazacaksın bu kadarda eringen olma lütfen
:locked:

Senin bu sitede daha önce de olduğun belliydi zaten. Arkadaş, hem kendini banlattırıyorsun hem fake alıyorsun. Lafınızın ardında durun bir kere de!

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
Hali hazırda bulunan oyun bölümünde videonuzu çekip oyun incelemesi adı altında konu açabilirsiniz. Ayrı bir bölüm açılması gereksiz kalabalık. Konu başlığınız googleden gereken ilgiyi alcaktır zaten. Video paylaşımları arttıkça bölümün açılıp açılmayacağı tartışılabilir.

Oyun videoları bölümü açılırsa o bölümde sadece oyunların videoları olur ve oyun inceleme konularında oradaki konuların linkleri verilebilir..

Revengeful

Emekli Yönetici
Gereksiz bence

CoDeYs

CoDeYs

Üye
güzel mantık ama buda varki her konu için video gerekirse bazı arkadaşların senin belki videodan anlamayabilir (upload . çekmesini vs) bide mod. arkadaşlarada çok yük olur her oyunun videosu olmayınca konumu kiltlencek ne olcak ? bide öyle olsa açma istegi azalır ve imkanı olmayan bir kişi güzel ir konuyu açmayabiliri gibi şeyler ortaya çıkar diye düşünüyorum :D

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
internetten bulduğu videoların linklerinide verebilir.. maksat videoları görebilmek değil mi ??

kol@j

kol@j

Üye
kategori ve bölümleri oluşturan şey açılan konulardır...

eğer oyun videolarıyla ilgili konular çoğalırsa o zaman düşünülür...

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
şimdi açsak hangi bölüme açacağız ??

LG bölümü için bir istek yapmştım ve açılmıştı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt