oyun ve internet performansı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozifb

Üye
    Konu Sahibi
oyun ve internet performansı
oyun ve internet performansı olan bir cep telefonu arıyorum fiyatı 500 tl yi geçmiyecek telefon öneririmisiniz:hmmm:hmmm

fireman87

fireman87

Üye
İdeos x5 iyidir. :oke:

nalcam22

nalcam22

Üye
teknosada 500 tlye androıdlı samsung vardı ondan al flash 10.1ve birsürü hd oyunvar istersen android oyunlarına bak

technoblue

technoblue

Üye
huawei ideos x5 ve lg optimus me tavsiye ederim. özelliklerine göre fiyatı en uygun olan smartphone modelleri bunlar sanırım.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tabii ki Nokia. Symbian varsa sorun yok:) neyse dalgayı bırakalım da lg Optimus one alabilirsin. Ama fazla bir şey bekleme....)

tulkas

tulkas

Üye
IPhone 3G S bulabilirsin belki

elmas14

elmas14

Üye
Huawei İdeos X5 oldukça güzel bir modeldir.Andreo 205 GPU var oyunlar için gayet yeterli :)) 800 mhz hıza sahip bir işlemci ayrıca 512 mb'ta RAM'e sahip bir model ... Fiyatı ise 569 TL diye biliyorum.Ama müthiş özelliklere sahip kesinlikle öneriyorum :evet:

61semih

61semih

Üye
burada Huawei nin bir videosunu paylaşmıstılarda berbattı sureklı yakılmalar oluyordu.tabıkı hepsı oyle olacak dıye bırsey yok fakat donanımının yanında malzeme kalıtesı nasıl bunları bılıyormusun veya satıs sonrası desteği nasıl bu fırmanın ıkıncı el olarak satabılecekmısın sonucta cın malı dıye cogu yer kabul bıle etmez.bunlar senın ıcın onemlı degıl ıse Huawei alabılırsın fakat Huawei nin yapıpta galaxy gio nun yapamadıgı bırsey yok internetten vıdeoda ızlersın hd oyunlarda oynarsın ıkıncı el pıyasasıda iyi satıs sonrasıda malum samsung..

ozifb

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar Huawei beş para etmez garantisi bile bir şeye benzemio 2ay dayanmaz alıcaksanız tl samsung ace

elmas14

elmas14

Üye
Arkadaşım İyi güzel yazmışsın :) . Fakat benim incelediğim telefonlarda hiçbir donma & yavaşlama yoktu olamazda zaten . 512 Mb ram Ve 800 mhz hıza sahip bir telefon nasıl olursa donma yapar ??

Desteğe Gelince Bu telefonu sen KVK garantisi altında alıyorsun.Herhangi bir sorun çıkarsa yapmak zorundalar ha olurda yapmaz iseler gidip şikayet etme hakkın mevcut bunu sonuna kadar kullan.Zaten Susup oturursak hiç bir yerde hiçbir şey olmaz.

Evet 2. el piyasası hakkında söyleyeceğim birşey yok o konuda sonuna kadar haklısın fakat bu şimdilik böyle Huawei Firması türkiye için büyük yatırımlar düşünüyor.Yaklaşık 1-2 Sene sonra bu marka da I-Phone Gibi kendini aşmış bir firma olacak ki I-Phone'un durumuda ortada zaten :d: .

Evet Gio'da da Hd oyunlar oynayabilirsin fakat Donmalar eşliğinde . ha olur Şans eseri çalıştırabilir, alacak arkadaşlar hadi alalım belki çalıştırır diyerek alacaklar, fakat İdeos x5'te bunu düşünmeden alabilir. 205 Andreo GPU + 800 mhz işlemci +3.8 inc ekran daha ne olabilir ki ?? bundan fazlası artık HTC diyorum ki oda zaten 1 milyarlık bir telefon ..

'Patron

'Patron

Üye
5800 al süper :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...