Oyun tavsiye!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doquqan2

Üye
    Konu Sahibi
Oyun tavsiye!!!
Beyler neredeyse bütün S3 ve S60V5 oyunlarını oynadım...Böyle oynamaktan çok zevk aldığınız ve önerebileceğiniz oyun varsa söyleyebilir misiniz? Telefon Hack'li yani Unsigned farketmez... Lütfen Yardım Edin cevapları bekliyorum...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
GT Racing motor academy çok bağlayıcı bir oyun...Sonra pes gayet güzel.

doquqan2

Üye
    Konu Sahibi
Pes bende var ama GT'yi yüklemeye çalıştım bellekte yeterli yer yok bazı ögeleri silin veya taşıyın gibi bir şey dedi ama hafıza kartında 3 buçuk GB yer var neden böyle yaptı bilmiyorum..Hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm....

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Pes bende var ama GT'yi yüklemeye çalıştım bellekte yeterli yer yok bazı ögeleri silin veya taşıyın gibi bir şey dedi ama hafıza kartında 3 buçuk GB yer var neden böyle yaptı bilmiyorum..Hayatımda ilk defa böyle bir şey gördüm....
Öyle bir sorunla karşılaşan çok kişi oldu ama hiçbir zaman çözümünü öğrenemedim.:)

enes-kys

enes-kys

Üye
hero of sparta , spiderman tarzı oyunlar da kaliteli

doquqan2

Üye
    Konu Sahibi
Öyle bir sorunla karşılaşan çok kişi oldu ama hiçbir zaman çözümünü öğrenemedim.:)
Bu hatayı duymuştum ama telefona oyun yüklerken olanı ilk defa gördüm hemde yer olduğu halde..
Madem çözümü yok eh neyse bu oyunu oynayamadık...

- - - Eklendi - - -

Bu hatayı duymuştum ama telefona oyun yüklerken olanı ilk defa gördüm hemde yer olduğu halde..
Madem çözümü yok eh neyse bu oyunu oynayamadık...

hero of sparta , spiderman tarzı oyunlar da kaliteli
Bunları çoktan bitirdim...

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
H.A.W.X Tom Clancy uçak simulasyon oyunu

tempestshine

tempestshine

Üye
taco master var.yemek oyunu.ama oynamak için el çabukluğu gerek.sonra traintiles var zevkli bir oyun.ı must run ve istunt 2'de güzel.

doquqan2

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun ama ben bu klasik oyunları oynadım bana görülmemiş..Yeni keşfedilmiş ve Hawx Asphalt gibi adı ünlenmemiş oyunlar istiyorum..

tempestshine

tempestshine

Üye
tamam işte yeni keşfedilmiş :ehe

KxTR79

KxTR79

Üye
denguon hunter 2,dodle jump

• Beğen
Tepkiler: atakan25
arslanla

arslanla

Üye
tank hero var... Çok güzel.

• Beğen
5ibo5

5ibo5

Üye
doodle jump , ayrıca mağazadaki dalton da çok güzel

• Beğen
atakan25

atakan25

Üye
bilmediğim bi ton oyun varmış :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt