Oyun takılıyor

Sponsorlu Bağlantılar

patron1111

Üye
    Konu Sahibi
Oyun takılıyor
Ben 1hafta once Euro Truck Sımulator aldım fakat oyun sureklı takılıyor oynanmayacak derecede..

Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz
Anakart Adı Gigabyte GA-945GM-S
Ekran Kartı Intel(R) 82945G Express Chipset Family Bellek Boyutu 256 MB
RAM= 1024 MB

lütfen soruna çöözüm oyun süper ama oynanmayacak kadar takılıyor :/:off:

kol@j

kol@j

Üye
oyunu tekrar kur

aynı sorunu tekrarlarsa
oyunu tamamen kaldır.
c: ye değil d: ye baştan yükle (kaynaktan cd yada internetten)
d: ye kur d: den oyna eğer gene aynı sorunla karşılaşırsan program bozuk olabilir.

patron1111

Üye
    Konu Sahibi
oyunu tekrar kur

aynı sorunu tekrarlarsa
oyunu tamamen kaldır.
c: ye değil d: ye baştan yükle (kaynaktan cd yada internetten)
d: ye kur d: den oyna eğer gene aynı sorunla karşılaşırsan program bozuk olabilir.

dediklerini yaptım fakat olmadı bu oyunun aynısı arkadaşımda var takır takır çalışıyor hiç takılma yok işletim sistemim Windows Vista Starter SP1

--------------- Ekleme ---------------

BU ARADA OYUNUN ÇÖZÜNÜRlüğünüde düşürdüm 640X380 miydi neydi grafik özellikleride Mediumda neden kaynaklanıyo olabilir acep :/

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bu oyun sürekli sorun veriyor.Sorun vermediği PC çok az.Oyunun istediği gereksinimlerin 2 katını verseniz bile , birşekilde takılmalar oluyor.Kendi sitesinden güncelleme olup olmadığına bakın.Varsa güncellemeleri yükleyin.C*rack dosyasını değiştirin , eğer Win7 kullanıcısıysanız , oyunu XP SP3 uyumluluk modunda çalıştırın.Ayrıca oyun sırasında çalışan tüm servisleri kapatmanız yararınıza olacaktır.

embulshow

embulshow

Üye
German Truck var bi de onu dene en az o oyunun kadar güzel

alpiboy

Üye
P7450
- İşlemci hızı 2.26 GHz, 3MB L2 cache, 1066 MHz FSB
• 4 GB DDR2 667 MHz Bellek
1 GB Nvidia Geforce G310M Ekran Kartı (512 MB Ayrılmış Bellek)
çok kasıyor ne yapmalıyım diz üstü yalnız

dodurgali

Üye
ilk mesajdaki arkadaş o özellikteki ekran kartıyla o oyunu oynaman mümkün değil

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Arkadaşlar oyun zaten sorunlu.Sistemin kalitesine ve performansına bakmıyor.Yaması çıkmışsa kurun.Oyun kendi başına sorunlu zaten.Crysis oyununu takılmadan oynadığım bir bilgisayarda bu oyun sorun çıkardı.

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
İşlemcin Yetersiz Olabilir.Bendeki İşlemci 2.40 Ghz Olmasına Rağmen Her Oyunda Kasıyor :(

Takipçi Satın Al

Üst Alt