oyun serveri

Sponsorlu Bağlantılar

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
    Konu Sahibi
oyun serveri
arkadaşlar web tabanlı bir oyunu kurdum ve arkadaşlarla hamachiden oynayabiliyoruz ama bnm pc açık olmadan onlar oynayamıyor onların bnm pc kapalıykende oynaması için vps ye aktarmam lazım mış sanırsam şimdi ben desktone dan deneme için bedava vps buldum ama kısıtlı bana kısıtlı olmayan bedava windows vps server önerebilir misiniz

(not: konu yeri yanlış biliyorum ama orda bakan yok die buraya açtım lütfen değiştirmeyin)

Eray1910

Üye
statik ip adresi alarakta yapanlar var ama tam olarak bilmiyorum araştırman gerekli.

MrTech

MrTech

Üye
Minecraft mi

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]yok ddtank . Peki arkadaşlar pc ye sanal pc kursam sürekli açık olur mu 7/24[/SIZE][/COLOR]

suleymaneser

suleymaneser

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]yok ddtank . Peki arkadaşlar pc ye sanal pc kursam sürekli açık olur mu 7/24[/SIZE][/COLOR]

sanal pcde bilgisayarının açık olmasına ve internet bağlantının açık olmasına ihtiyac duyar.
Php ile ip adresi üzerinden 7/24 pcsiz girebilirler.
Ancak php bilmeleri kurmaları gerekir.
Phpde kolay bişey değil bu arada.
İp adresini girerek veya url kısmına local:host ( başka bi türlp localhost ta olabilir tam hatırlamıyorum)
girerek girebilirler.
Ancak bunu yapabilmen için en üst düzeyde php bilgin oluck.
Ben bile yapamam bunu.

Haluk.

Haluk.

Üye
Oyun transformice bende az ugrasmamistim

ferhat_5382

ferhat_5382

Üye
    Konu Sahibi
[COLOR=""][SIZE=""]yok transformice değil o olsa çoktan atmıştım nete ama bana vps tarzı bişi lazım[/SIZE][/COLOR]

Takipçi Satın Al

Üst Alt