Oyun Saveleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
owner26

owner26

Üye
    Konu Sahibi
Oyun Saveleri
Sevgili Maxicep ailesi küçük bir sorum olacak.Telefonuma Yüklediğim oyunların save ve data dosyalarını nasıl düzenleyebilirim.Ve o dosyalar nerede saklanıyor ?
Oyunları Hafıza kartına kuruyorum..Ordaki Pravite klasöründeki dosyalarda mı saveler yoksa başka bir dosyada mı ? Saveleri bulduk diyelim ordaki değerleri değiştirebilirim sanırım peki onları telefonu usb ile bağlayıp bilgisayarda düzenleyebilirmiyim ? Ben Millionar city sanırım böyleydi adı bu oyunu oynuyorum ve data dosyalarını düzenleyip paramı 4m yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim :) Bu sorum diğer oyunlarada ulaşabilmek içindi sadece Dediğim oyuna değil.

Febris

Febris

Üye
Uygulamalariniz private sytem data gibi klasorlerde saklanir.

• Beğen
Tepkiler: owner26
owner26

owner26

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda bir cevap yazan çıktı.Bilgi için sağol..Peki o data dosyalarını nasıl düzenleyebilirim ?

mangdaşire

mangdaşire

Üye
valla tam bilmem ama java oyunlar privatedeki bi klasörde saklanıyor.bir keresinde kurcalarken o dosyaları bulmuştum.sanırım saveleri de yanlarındaydı.çünkü java oyunun yanında 2-3 dosya daha vardı oyunun adında.:oke:

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
evet ya bu banada lazım. ama ben save dosyalarını düzenlemek değilde java oyunu (millionaire city) .jar uzantılı dosyasında bir evin verdiği kira değerini standartın daha üstünde olarak değiştirmeyi denemiştim ama verileri düzenleyen düzgün bir jar editör bulamadım.

ayavuz25

Üye
aga jar dosyalarını xplore ile rahat düzenlenio fakat senn dediğini bilmiorm.
(Brkn)!

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
xplore jar in içindeki class dosyalarını gösteriyor. onu bilgisayardanda yaparız. ama class düzenlemeyi bulmak lazım.

owner26

owner26

Üye
    Konu Sahibi
Siz Verilerin Hangi uzantı ile kaydedildiğini söyleyin yeter ben düzenleme işini ayarlarım..Uzun süredir sanal alemde takılıyorum bulurum büyük ihtimalle.

lasvetorus

lasvetorus

Üye
bu mumkunmu acaba javalar icin

efsanekralx1

Üye
hilesi vardı bu oyunun daha kolay olur

lasvetorus

lasvetorus

Üye
java oyunlarda her oyunun save i private klasorunde tutuluyor.ama degistirmesi cok zor hex editor tam olarak okuyamiyor kemulator bilgisayarda degistiriyor ama bilgisayarin save ini telefonda calistiramadim.yapan olursa cok makbule gecer.

bayon

Üye
Oyunun hilesi olarak arkadaşlar evleri kiraya verdikten sonra gelirin gelmesi için bi süre bekleniyo ya oyun açıkken kaç saat beklemeniz gerekiyosa saati o kadar ileri alın hemen para gelsin.

nub

nub

Üye
Zor iş

bayon

Üye
zaten ne kadar çok ev varsa o kadar çok para gelir zor değil yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt