Oyun+Şarj Romu önerin

Wolf389

Üye
    Konu Sahibi
Oyun+Şarj Romu önerin
İyi günler hızlı ve öfkeli 6 ve mostwanted ı açacak bi rom söylermisiniz acaba mümkünse şarjıda iyi giden rom varsa

Şimdiden Teşekkürler

İyi günler hızlı ve öfkeli 6 ve mostwanted ı açacak bi rom söylermisiniz acaba mümkünse şarjıda iyi giden rom varsa

Şimdiden Teşekkürler

Hem oyunlar için yüksek performans hemde şarjın uzun gitmesini mi istiyorsun Yok artık maalesef şarj ve performans birbirine karşıdır birinden daha fazla istiyorsan öbüründen biraz feragat etmek zorundasın + her romda oyun oynarken şarjın çabuk biter ama yinede bir yol var telefonu değiştir

Tepkiler: hasaneness

Wolf389

Üye
    Konu Sahibi
Değiştirmek İçin yazı bekliyorum kısmetse s4 alacam g-wonder yükledim yoksa one of an kind romu daha iyidir sence yada bildiğin varmı

G-Wonder romu yükledim çok güzel mostwantedi sıfır kasmada açıyor şarjımda 3 gün gidiyor
Kardeşim kusura bakmada bana pek inandırıcı gelmiyor zaten SGW donanımsal olarak da hantal bir telefondur sen hem mostwanted oynayıp hem 3 gün şarj gidiyo diyosun mümkün değil böyle bişey

Wolf389

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim kusura bakmada bana pek inandırıcı gelmiyor zaten SGW donanımsal olarak da hantal bir telefondur sen hem mostwanted oynayıp hem 3 gün şarj gidiyo diyosun mümkün değil böyle bişey
Tam olarak anlatıyım mostwantedi çok oynamıyorum arasıra %10 ona gidiyodur öyle deyim Attığım kernel ile boştayken hiç şarj yemiyo saat 23 ten sonra telefon kapalı oluyor böle 3.günümde şarjım %15 kalmıştı