oyun romu

Sponsorlu Bağlantılar

omerboz54

omerboz54

Üye
    Konu Sahibi
oyun romu
En iyi oyun romu nedir arkadaşlar oyun oynayamıyorum doğru duzgün önerilerinizi ve kurulum larını açıklayın not
Kullandığım rom
Liquid smooth 3.1
Ve bu romun üstü ne kurulabilir olursa sevinirim

turkishield

turkishield

Üye
kardeşim LSle oyun oynayamıyorsan başka romla oynayamazsın :) bende de G2 var LS romunu kullanıyorum forumda Ace2 kullanıcıları da genelde LS kullanıyor.
Sen en iyisi romunu güncelle eski sürümünü kullanıyorsun çünkü.
Ls Ace 2 için şuan 3.2 sürümünde sen 3.1desin
bu linkten en son çıkan tarihli .zip uzantılı romu indir ve Recovery modunda Cacheleri yapıp güncelle

burdan da son çıkan gappsı indir.

Bence güncelleme yapma temiz kurulum yap kolay gelsin.

omerboz54

omerboz54

Üye
    Konu Sahibi
Peki ben bi ara ls 3.2 kullandım ama čok fazla hata aldım nedenine
kardeşim LSle oyun oynayamıyorsan başka romla oynayamazsın :) bende de G2 var LS romunu kullanıyorum forumda Ace2 kullanıcıları da genelde LS kullanıyor.
Sen en iyisi romunu güncelle eski sürümünü kullanıyorsun çünkü.
Ls Ace 2 için şuan 3.2 sürümünde sen 3.1desin
bu linkten en son çıkan tarihli .zip uzantılı romu indir ve Recovery modunda Cacheleri yapıp güncelle

burdan da son çıkan gappsı indir.

Bence güncelleme yapma temiz kurulum yap kolay gelsin.

turkishield

turkishield

Üye
Peki ben bi ara ls 3.2 kullandım ama čok fazla hata aldım nedenine
ben kardeşimin telefonuna kurdum herhangi bi sorunu yok şuan..tek farkettiğim problem otomatik aydınlatma sensörü çalışmıyor onu da kullanmıyor zaten aydınlatmayı sabit kullanıyor. sen dediğim gibi güncelleme yöntemiyle kurma 3.2yi son sürüm CWM kullanmaya dikkat et ve sıfırdan 3.2 kurulumu yap. Son sürüm gapps kullanmayı da unutma

omerboz54

omerboz54

Üye
    Konu Sahibi
Şu an bende 3.1 var onun dirwk ustune kursam sorun olirmu

turkishield

turkishield

Üye
omerboz54

omerboz54

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ben rom kurmasını gayet iyi biliyorum sana sorun şu 3.1 ustüne kurarsam offical dan unofficak roma geçis sırasında sorun olurmu sana tek sorum bu

turkishield

turkishield

Üye
omerboz54

omerboz54

Üye
    Konu Sahibi
Saol

Takipçi Satın Al

Üst Alt