valla kardeşim diyosunda ben hep ics romları kullandım hic biri asphalt 8 i acmadı yada tokyaya giremedim ama ben cm9 final i yükledim ve kerneli şimfi acıyor zaten videoda attımDüzenlenmiş romlar saf romlardan iyidir neden diye sorarsan düzenlenmiş romlarda saf romlarda olan bazı gereksiz uygulamalar silinir(mesela cm updater ve themeprovide gibi) bu gereksiz uygulamalar arkaplanda çalışarak hem şarjı yer hemde rami boğar. Bu yüzden düzenlenmiş Cm romlar saf cm romlarından iyidir diyebiliriz + düzenlenmiş romlar custom kerneller taşırlar ve custom kernellerde stock cm kernellerinden kesinlikle iyidir(çünkü custom kerneller bazı şarj ve performans iyileştirmeleri barındırırlar stock cm kernelleri ise barındirmazlar ve kernellerde işletim sisteminin kalbi oldukları için direk performans ve şarjı etkilerler)
beyler videoyu da attım 1. sayfada.
valla kardeşim diyosunda ben hep ics romları kullandım hic biri asphalt 8 i acmadı yada tokyaya giremedim ama ben cm9 final i yükledim ve kerneli şimfi acıyor zaten videoda attım
kardesim fifa14 ve angrybirds goyuda denermisinŞuan DARKO'nun önerdiği G-wonder rom kullanıyorum ayrıca "sir mordred" açıklayıcı bilgiler için çok teşekkürler. Rom kurmaktan korkan arkadaşlar korkuya hiç gerek yok internette söylendiği gibi brick o kadar imkansız bi işlem değil hiç bi zaman korkmayın brick olmasından olsa da çözümü var.
SaygılarArkadaşlar aradığım romu tam anlamıyla buldum şiddetle tavsiye ederim!
Bu rom linki:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızCM9 rc 6 oyun performansı için daha iyi buldum gerçekten de öyleymiş
Burdan kernel+turbo boost inidirin:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(Burada DARKO arkadaşımız kernel+turbo kurulumunu anlatmış o cm 10 için anlatmış ama cm 9 da da aynı işlem nasıl kurulura bakarak kurabilirsiniz Galaxy W i8150 Wonder - Cm10 honex7up kernel(şarz-smooth-performans-hız) - MaxiCep
Ve son olarak romu indirdiğiniz de usb hata ayıklama etkin olsa bile cihaza dosya kopyalayamayacaksınız burdaki build.prop dosyasını flashlayın reeboot edin hayırlı olsunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İnanmayan arkadaşlar olursa diye fotoğraflar(sd cardım sorunlu olduğu için sadece dead trigger deneye bildim denedikçe ss atcam bu arada 0 lag)
beyler dedigim size inanmadınız video cektim yine cekindiniz. arakadaş da bana katıldıgını soyledi artık inanmassanız yuh dicem k.bakmayın.Şuan DARKO'nun önerdiği G-wonder rom kullanıyorum ayrıca "sir mordred" açıklayıcı bilgiler için çok teşekkürler. Rom kurmaktan korkan arkadaşlar korkuya hiç gerek yok internette söylendiği gibi brick o kadar imkansız bi işlem değil hiç bi zaman korkmayın brick olmasından olsa da çözümü var.
Bu rom linki:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızCM9 rc 6 oyun performansı için daha iyi buldum gerçekten de öyleymiş
Burdan kernel+turbo boost inidirin:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(Burada DARKO arkadaşımız kernel+turbo kurulumunu anlatmış o cm 10 için anlatmış ama cm 9 da da aynı işlem nasıl kurulura bakarak kurabilirsiniz Galaxy W i8150 Wonder - Cm10 honex7up kernel(şarz-smooth-performans-hız) - MaxiCep
Ve son olarak romu indirdiğiniz de usb hata ayıklama etkin olsa bile cihaza dosya kopyalayamayacaksınız burdaki build.prop dosyasını flashlayın reeboot edin hayırlı olsunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İnanmayan arkadaşlar olursa diye fotoğraflar(sd cardım sorunlu olduğu için sadece dead trigger deneye bildim denedikçe ss atcam bu arada 0 lag)
beyler diyorum arkadaşda
beyler dedigim size inanmadınız video cektim yine cekindiniz. arakadaş da bana katıldıgını soyledi artık inanmassanız yuh dicem k.bakmayın.
teşekkürlerYani kardes asphalt 8 falan calistirir dedin diye saf cm9 kurdum soyledigin kernlide attim ama anlattigin gibi asiri bir performans soz konusu degil kusura bakmabeyler diyorum arkadaşda
beyler dedigim size inanmadınız video cektim yine cekindiniz. arakadaş da bana katıldıgını soyledi artık inanmassanız yuh dicem k.bakmayın.
Hangi launcheri kullaniyosun kardesim?Şuan DARKO'nun önerdiği G-wonder rom kullanıyorum ayrıca "sir mordred" açıklayıcı bilgiler için çok teşekkürler. Rom kurmaktan korkan arkadaşlar korkuya hiç gerek yok internette söylendiği gibi brick o kadar imkansız bi işlem değil hiç bi zaman korkmayın brick olmasından olsa da çözümü var.
video link atar mısınvalla kardeşim video yu nasıl cektim ben ozm
video link atar mısın
@-Emre ustadım fazla vakit bulamadigi icin konu acamadi ama v2si konu ile gelicek ve super performansli olucak insallahG-wonder rom kullanıyorum çok akıcı ve otomatik olarak hafıza değişmiş romda ondan uğraştırmıyorum mostwanted sıfır takılma ile oynayabiliyorum hurtsky rev9-377 mb kernelini yükledim şarjım 3.günde %15 die şarjıda çok iyi gidiyor hiç bu rom 1 günden fazla gitmez ama bu rom 3 gün gitti teşekkürler DARKO bide bu romun konusu varmı
G-wonder rommu bu rommu kardeşimMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyur bak
yok kardeşim o degil cyanogenmod 9 final surumu de arkadaşlar yapmışlar olmamış bilmiyorum valla bende calısıyor videoyu kendim cektimG-wonder rommu bu rommu kardeşim
Vallaha inanamadım ne deyim helal olsun hızlı ve öfkeli 6 deneyebilir misin ?yok kardeşim o degil cyanogenmod 9 final surumu de arkadaşlar yapmışlar olmamış bilmiyorum valla bende calısıyor videoyu kendim cektim
) Neyse cm9 eol sürümü kullaniyorum seeder ve turbo boostv3 kurulu telfonumda asphalt 8 yükledim fakat oyunu kasmalardan dolayi oynayamiyorum arkadaşın videosunu izledim.Sorum olacakti bu oyundan takilmalar hafiza eksikligindenmi anlamadim bende 8 gb hafiza karti var 1 gb bos sadece o yuzdenmi takilma oluyor bide ekrembos123 kac gb hafiza karti kullaniyorsun acaba kardes bilgilendirsen iyi olur
)DARKO şarjım kernelle 3 gün gitti ve mostwantedi felan açıyor çok güzel rom olmuş üstada selamlar@-Emre ustadım fazla vakit bulamadigi icin konu acamadi ama v2si konu ile gelicek ve super performansli olucak insallah
begendigine sevindim romu ilk cikdigindan beri kullaniyorumDARKO şarjım kernelle 3 gün gitti ve mostwantedi felan açıyor çok güzel rom olmuş üstada selamlar