T.serdar
Üye
acik yapin light in ustundekini isaretleyin ve tikli kutucuklardan en sonuncusunu tikleyebilirsinizseeder ayarı ?
Tam Tarif Edermisinarkadaslar one of a kind v32 romunu siddetle tavsiye ediyorum yeni rom kuracak arkadaslar bunu deneyebilir cok performansli rom cm9 eoldan cok az daha iyi oyun performans bakimindan super ve sarj konusunda saglam deneyin karli cikarsiniz acik yapin light in ustundekini isaretleyin ve tikli kutucuklardan en sonuncusunu tikleyebilirsiniz
Enable Seeder>acikTam Tarif Edermisin
Nerden Girecez bide ekremin romunu deneyen oldumuEnable Seeder>acik
Start...on boot tikli olsun
Rng service ...>Moderate olsun
Nerden giricez derken anlamadim kardesNerden Girecez bide ekremin romunu deneyen oldumu
asphalt 8 oynatmıyo benim bildiğim one of a kind romuNerden giricez derken anlamadim kardes
Ekremin romunu denedim super bi rom ama gapps+rom 200mb a yakin cm9 romu oldugu icin bence one of a kind romunu deneyin 85 mb gapps icinde ve cm9 eol yapili sadece gelistirilmis ve ise yaramayan uygulamalar atilmis
Ben denedim saf cm9 final ve verdigi kerneli flasladim ama nedense olmadi yada ben yapamadimNerden Girecez bide ekremin romunu deneyen oldumu
Kardeşim fifa 14 denemedim ama angry birds go denedim hafif takılmalar kasmalar var yalan yok benim oynadığım bi oyun olmadığı için fazla önemli değil benim için ben zaten romu tanıtmıyorum sadece tavsiye ediyorumkardesim fifa14 ve angrybirds goyuda denermisin
Ekrembos Bi konu açsa herkez faydalansa asphalt 8 gibi oynayamanlar için felan
Hurtsky bana göre oyunda iyi performans sağlıyor yaklaşık 30 mb ramada katkı sağlıyor bu arada swap ram nasıl yapılıyo bildiğiniz konu varmıkatiliyorum size birsey soracaktim cm9saf kernel mi daha iyi yoksa hurtysky kernelmi ben hurtsky kullaniyorum gayet memnunum sizce hangisi?butun ayarlar oyun icin romlar tek vir catida toplansa ve lag gidermeler fln tek konuda olsa super olur
swap ram turbo boostv3 ile yapiliyor diye biliyorum ben ooyle yaptim swap alani actimHurtsky bana göre oyunda iyi performans sağlıyor yaklaşık 30 mb ramada katkı sağlıyor bu arada swap ram nasıl yapılıyo bildiğiniz konu varmı
cm 10 için link varmıswap ram turbo boostv3 ile yapiliyor diye biliyorum ben ooyle yaptim swap alani actim
ben cm9 da kullaniyorum cm10 icinde buyuk ihtimalle olur ama tam olarak bilmiyorum sen yinede arastir telden girdigim icin link atamicam k.bakma ama googleye galaxy wonder turbo booster v3 yazarsan xda forumunda bulabilirsin cogu telefon icin verilmis zaten galaxy w da destekliyorcm 10 için link varmı
darko swap.swp dosyasını silemiyoru yardım etŞuan DARKO'nun önerdiği G-wonder rom kullanıyorum ayrıca "sir mordred" açıklayıcı bilgiler için çok teşekkürler. Rom kurmaktan korkan arkadaşlar korkuya hiç gerek yok internette söylendiği gibi brick o kadar imkansız bi işlem değil hiç bi zaman korkmayın brick olmasından olsa da çözümü var.
SaygılarArkadaşlar aradığım romu tam anlamıyla buldum şiddetle tavsiye ederim!
Bu rom linki:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızCM9 rc 6 oyun performansı için daha iyi buldum gerçekten de öyleymiş
Burdan kernel+turbo boost inidirin:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız(Burada DARKO arkadaşımız kernel+turbo kurulumunu anlatmış o cm 10 için anlatmış ama cm 9 da da aynı işlem nasıl kurulura bakarak kurabilirsiniz Galaxy W i8150 Wonder - Cm10 honex7up kernel(şarz-smooth-performans-hız) - MaxiCep
Ve son olarak romu indirdiğiniz de usb hata ayıklama etkin olsa bile cihaza dosya kopyalayamayacaksınız burdaki build.prop dosyasını flashlayın reeboot edin hayırlı olsunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İnanmayan arkadaşlar olursa diye fotoğraflar(sd cardım sorunlu olduğu için sadece dead trigger deneye bildim denedikçe ss atcam bu arada 0 lag)
nasil swap tam anliyamadimdarko swap.swp dosyasını silemiyoru yardım et
Tamam Çözdüm swap dosyasını silememiştim ama çözdüm @ekrembos123 gelsede bitane konu açsa telefonda neler yapmış oynamak için felannasil swap tam anliyamadim
ekremin youtubedeki videosunda bana yazdigi ayarlari yapabilirsinTamam Çözdüm swap dosyasını silememiştim ama çözdüm @ekrembos123 gelsede bitane konu açsa telefonda neler yapmış oynamak için felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?