oyun romu istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

murat_3230

murat_3230

Üye
    Konu Sahibi
oyun romu istiyorum
arkadaşlar angy birds goyu şöle takılmadan hızlı oynuyacak stabil bir rom önerirmisiniz..

themotto

themotto

Üye
Murat kardeşim, aynı amaçlı bir başka arkadaşımızın açtığı ve forum üyelerinin fikir alışverişinde bulunduğu bir konu var zaten (
Oyun romu önerin) burada yazılanları takip edersen faydası olacaktır. onun dışınad aradığını bulamazsan yine o başlıktan devam edebilirsin. :)

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
murat_3230

murat_3230

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben sadece angy birds goyu oynamak için bu konuyu açtım o arkadaşın açtığı konuda bana yarar bi şey yok yardımcı olursanız sevinirim..

Ali Egemen

Ali Egemen

Üye
kardeş ben sadece angy birds goyu oynamak için bu konuyu açtım o arkadaşın açtığı konuda bana yarar bi şey yok yardımcı olursanız sevinirim..

Oyun için G-Wonder (Fifa 14 Kasmıyor).. & Galaxy W i8150 Wonder - Galaxy Wonder - One Of A Kind ( Oyun Romu ) 4.0.4 - MaxiCep Bu ROM'u Tavsiye Ederim :) -- Bunu yazmıştım bi konuda oyuna göre rom olmadığından bunlar şuan ki en sağlam oyun romlarından. bunları tavsiye ederim.

Edit : Galaxy W i8150 Wonder - Samsung galaxy W Cm9 Rc2 Rom +honeyx 7up Kernel(oyun Oynama/perfonmans/süper şarj) - MaxiCep -- Bunada bir bak istersen..

Son düzenleme:
sir mordred

sir mordred

Üye

asphalt 8 'i kasmadan oynatıyorsa angry birds go'yu da oynatabilir merak etme (son 1 haftada "oyun romu önerin isimli nerdeyse 4-5 tane farklı farklı konu açıldı konu kirliliği oluşuyor tek konu üzerinden iletişim kurmak en sağlıklısı) :)

Üst Alt