oyun portlamak .....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
oyun portlamak .....
Arkadaşlar bu oyunlar nasıl port ediliyor araçları nelerdir ve port edilen oyunlar var prs 11 gibi neden diğerlerini port etmiyorlar bilgi verebilirmisiniz port edilmeyi bekleyen 100 lercede oyun var :)

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Arkadaşım Şuan İçin Oyun Port Etmek Bizim İçin Olanaksız Sadece Oyunu Vs. Yi Şirketler Anlaşarak Yapabilir bizim Yapacağımız Oturup Beklemek Başka Yol Yok Bulamazsında Zaten

___kaptan___

___kaptan___

Üye
:aha: keşke biz de becerebilsek ama malesef :kıskıs:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Oyun portlanabilecek gibi ise, symbianda kullanılan bazı dosyalar kullanılıyor ise diğer dosyalar hex editör ile veya başka düzenleyici ile dosya yolları vs değiştirilip yapılabilir. Eğer hiçbir benzerlik yok ise o zaman bütün dosyaların düzenlenmesi gerek veya dosbox uygulamasının açılabileceği gibi yapılarak da olabilir.. Birde bunu çok kolay gibi zannetmeyin...

Kayahan14

Kayahan14

Üye
    Konu Sahibi
Oyun portlanabilecek gibi ise, symbianda kullanılan bazı dosyalar kullanılıyor ise diğer dosyalar hex editör ile veya başka düzenleyici ile dosya yolları vs değiştirilip yapılabilir. Eğer hiçbir benzerlik yok ise o zaman bütün dosyaların düzenlenmesi gerek veya dosbox uygulamasının açılabileceği gibi yapılarak da olabilir.. Birde bunu çok kolay gibi zannetmeyin...

anladımda insanları neden bu kadar küçümsüyorsun çok kolay bi şey zannetmeyinde ne demek oluyor burda konu açmanın amacı ne kolay olup daha doğrusu yapılabilecek düzeyde olup olmadığını öğrenmeye çalışıyoruz sonuçta yapan var

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
oyun portlamak yazmaktan daha zor diyebilirim sıkıntılı bir durum ki symbian ölü ve zor bir sistem kaynak kodlarıda zaten sorun bu yüzden kimse uğraşmıyor pesi portlayan adamda emin ol ya android ya da iosa geçmiştir. Zaten düşün mesela oyun portlamayı biliyorsun yaparmısın uğraşırmısın uğraşmazsın o kadar uğraşıp portlayacaksın mağazada satayim emeğime değsin diyeceksin 1 kişi indirip herkese dağıtacak sen uğraştığınla kalacaksın hangimiz asphalt 6'yı satın aldı mesela bu şekilde düşün bunda birazda nokianın suçu var kartla ödeme istiyor mobil ödeme sistemi olsa mesela android gibi operatörden kesse millet alır kimse güvenipte kart numarası vermek uğraşmak istemiyor şahsen benim kartım yok kullanmamda kullansamda tutup uygulama satın almam ama operatörden çekse alırım ne var kartım yok abi oviden oyun alcam kartı verde diyemezsin yani durum bundan ibaret :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Benim küçümsediğim birşey yok, sen konuda program vs demişsin bende ona istinaden dedim... O kadar yazıdan tek takıldığın yerin orası olması gayet normal...

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
konu sahibinin isteği üzerine :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt