oyun oynayamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vodk@

Üye
    Konu Sahibi
oyun oynayamıyorum
beyler abime bi tane tablet hediye geldi ama markasıyla igli hiçbi fikrim yok sadece arkasında euroworld yazıyo içinde anroid 4.0.3 versiyonu olduğu ve çekirdek sürümünün 3.0.8 olduğu yazıyo sadece oynayabliğim oyunlar angry birds plant.vs zombie fruit ninja ve dead space... diğer hangi oyunu yüklediysem hep menüden sonra oyundan attı nova 2 gta 3 ve asphalt 6 falan hepsi .. sorun nedir sizce beyler naapmalıyım tablet 7 inç

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
bilgisayarlar nasıl oyunları kaldıramadığında oyundan atıyorsa buda öyle yapıyor

warssraw

warssraw

Üye
ya bişey sorucam. GTA 3 pc oyunu değilmi. Windows ve directx gerektirmiyor mu:dry:

enes122

enes122

Üye
ya bişey sorucam. GTA 3 pc oyunu değilmi. Windows ve directx gerektirmiyor mu:dry:

Android için uyarlanmış gerçeğiyle aynı gta3 de var

- - - Eklendi - - -

beyler abime bi tane tablet hediye geldi ama markasıyla igli hiçbi fikrim yok sadece arkasında euroworld yazıyo içinde anroid 4.0.3 versiyonu olduğu ve çekirdek sürümünün 3.0.8 olduğu yazıyo sadece oynayabliğim oyunlar angry birds plant.vs zombie fruit ninja ve dead space... diğer hangi oyunu yüklediysem hep menüden sonra oyundan attı nova 2 gta 3 ve asphalt 6 falan hepsi .. sorun nedir sizce beyler naapmalıyım tablet 7 inç

tabletin işlemcisi,gpu su veya ram i yetersiz kaliyo olabilir teknik özellikleri bulabilirsen yaz eminim yardımcı olacak biri çıkacaktır

vodk@

Üye
    Konu Sahibi
aslında hediye olarak geldiği için tam olarak bilmiyorum ama netde yazığını koyiyim bide şu var pes 2012 shadowgun resdint evil4 tarzı oyunları çalıştrıyo .. root , titanium yapma falan bu tarz şeyler okudum bunlardan dolayımı acaba .. oyun loading kısmında atıyo çünkü..

İşlemci : Cortex A8 1.5 Ghz (CPU+GPU+VPU)* GPU (Grafik İşlemci) : Var* Ekran Boyutu : 7" (800x480) 16:9 TFT LCD* Ekran Türü : Multitouch Capacitive (5 nokta çoklu dokunmatik)* İşletim Sistemi : Android 4.0* Ram : 512 MB DDR3* Dahili Hafıza : 4 GB* Hafıza Kartı Desteği : 32 GB Micro SDHC (T-Flash) Max.* Harici 3G Desteği : Var (USB bağlantısı üzerinden)* Kablosuz Ağ: WiFi 802.11 b/g/n* HDMI Çıkışı : Var (HDMI bağlantısıyla video oynatımını destekler)* USB Girişi : Var* Bilgisayara Bağlantı : Var* G-Sensor : Var (3 yönlü)* Yüksek çözünürlüklü Video oynatma desteği : Var (2160p)* Android Market desteği : Var* Kamera : Var (Ön kamera. Görüntülü chat [Skype vs.] destekler)* Çalışma süresi : 4 saat üzeri video oynatımı - 8 saat müzik dinleme* 3D destekli oyunları çalıştırır (3D hızlandırıcı desteği vardır)* Ofis yazılımı desteği (word, excel, powerpoint, pdf, txt)* MP3, WMA, APE, FLAC, WAV ses formatlarını destekler* MKV (H.264), AVI, RM/RMVB, MPEG-1, MPEG-2 video formatlarını destekler* HDMI 720p, 1080p, 2160p video çıkışı destekler* JPEG, BMP, GIF, PNG resim formatlarını destekler

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Belkide attığı uygulamalarda grafikler başka gpu'ya göredir. Donanımı yeterli gibi çünkü.

mstf_l

mstf_l

Üye
Belkide attığı uygulamalarda grafikler başka gpu'ya göredir. Donanımı yeterli gibi çünkü.

Olabilir. Gpu'nuzun türünü öğrenip oyunun o gpu'ya göre olan versiyonunu deneyin bence.

TheMadness

TheMadness

Üye
Loadingde atıyorsa gpunu öğren.

TheMadness

TheMadness

Üye
Quadrant standarttan system information -> yukarıdaki 2.sekmeden bakabilirsiniz. Örneğin benimki Mali 400-MP

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: vodk@

vodk@

Üye
    Konu Sahibi
madness senin dediğin yöntemle yaptım ve aynısı çıktı :) özelikler :
GPU (opengl)
vendor : arm
renderer : MALİ-400mp
version :OpenGL ES 2.0

- - - Eklendi - - -

bide beyler bi sorum daha olucak tabletin hafızası 2gb bide ben 4gblık hafıza kartı takıyorum ama tablet kendi hafızasını 1gb sd kartın hafızsına 2gb olarak gösteriyo 8gb taktım gene aynı sorun oyun yüklediğimde hep boş yer yok diyo ingilizce halbuki sd kartta 3.5gblık yer var oraya nasıl göderebilirim.. sd kartın içinde android gameloft diye dosyalar yok bu arada

TheMadness

TheMadness

Üye
madness senin dediğin yöntemle yaptım ve aynısı çıktı :) özelikler :
GPU (opengl)
vendor : arm
renderer : MALİ-400mp
version :OpenGL ES 2.0

- - - Eklendi - - -

bide beyler bi sorum daha olucak tabletin hafızası 2gb bide ben 4gblık hafıza kartı takıyorum ama tablet kendi hafızasını 1gb sd kartın hafızsına 2gb olarak gösteriyo 8gb taktım gene aynı sorun oyun yüklediğimde hep boş yer yok diyo ingilizce halbuki sd kartta 3.5gblık yer var oraya nasıl göderebilirim.. sd kartın içinde android gameloft diye dosyalar yok bu arada

rootla link2sd ve directory bind kullan oraya at

vodk@

Üye
    Konu Sahibi
dediklerini yükledim ama hala 2gb gözüküyo .. linksd2 yle atmaya çalıştığımdada hata veriyo sd karttakileri tele attığmda hata vermiyo ..

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar romalılar yurttaşlar :) bi el atın soruna ya çözemedim kaç gündür şu sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt