aslında hediye olarak geldiği için tam olarak bilmiyorum ama netde yazığını koyiyim bide şu var pes 2012 shadowgun resdint evil4 tarzı oyunları çalıştrıyo .. root , titanium yapma falan bu tarz şeyler okudum bunlardan dolayımı acaba .. oyun loading kısmında atıyo çünkü..
İşlemci : Cortex A8 1.5 Ghz (CPU+GPU+VPU)* GPU (Grafik İşlemci) : Var* Ekran Boyutu : 7" (800x480) 16:9 TFT LCD* Ekran Türü : Multitouch Capacitive (5 nokta çoklu dokunmatik)* İşletim Sistemi : Android 4.0* Ram : 512 MB DDR3* Dahili Hafıza : 4 GB* Hafıza Kartı Desteği : 32 GB Micro SDHC (T-Flash) Max.* Harici 3G Desteği : Var (USB bağlantısı üzerinden)* Kablosuz Ağ: WiFi 802.11 b/g/n* HDMI Çıkışı : Var (HDMI bağlantısıyla video oynatımını destekler)* USB Girişi : Var* Bilgisayara Bağlantı : Var* G-Sensor : Var (3 yönlü)* Yüksek çözünürlüklü Video oynatma desteği : Var (2160p)* Android Market desteği : Var* Kamera : Var (Ön kamera. Görüntülü chat [Skype vs.] destekler)* Çalışma süresi : 4 saat üzeri video oynatımı - 8 saat müzik dinleme* 3D destekli oyunları çalıştırır (3D hızlandırıcı desteği vardır)* Ofis yazılımı desteği (word, excel, powerpoint, pdf, txt)* MP3, WMA, APE, FLAC, WAV ses formatlarını destekler* MKV (H.264), AVI, RM/RMVB, MPEG-1, MPEG-2 video formatlarını destekler* HDMI 720p, 1080p, 2160p video çıkışı destekler* JPEG, BMP, GIF, PNG resim formatlarını destekler