oyun oynarken radyo dinleyememe sorunu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
oyun oynarken radyo dinleyememe sorunu?
beyler radyo dinlerken oyuna girdiğimde radyo kapanıyor. sadece bendemi sorun var yoksa herkesdemi böyle? eğer herkesde böyleyse çok saçma bişey eski 3120c de bile radyo dinlerken oyun oynayabiliyordum. bi çözümü varsa söyleyebilirmisiniz? çünkü çok can sıkıcı bi problem. şimdiden teşekkürler.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
bence normal.oyunun sesleri çıkmaz yoksa radyo kendi kendini kısıyor..başkaları da denerse daha iyi olur tabi.

ucantcme

ucantcme

Üye
oyunun sesini kapatmayı dene

MrExpert

MrExpert

Üye
bendede aynı sorun var oyunun sesiini kapatsanda sorun çözülmüyo...

mustyaky

mustyaky

Üye
    Konu Sahibi
bence normal.oyunun sesleri çıkmaz yoksa radyo kendi kendini kısıyor..başkaları da denerse daha iyi olur tabi.
ya ben zaten oyunun seslerini duymak istesem radyo müzik felan dinlemem. normal değil bi seçenek felan olsaydı ayarlarında felan iyiydi. çok kötü bi durum. hem öyle bişey olsa müzik çalardada ses kapanırdı ama onda sorun yok.

buraq61

Üye
bazı oyunlarda kapanmıyor. Fakat geçenlerde radyo açıkken angrybirds oynadım ve raddyo açık kaldı . Ama şimdi yine olmuyor

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
telefonu sessize al öyle aç oyunu

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Yeni oyunların çoğunda oyun seslerine fazlasıyla önem veriliyor ve buna karşılık da oyun açıldığında arka plandaki radyo-mp3 player gibi uygulamaların sesini kısmalarına olanak tanıyan kodları kullanıyorlar. 3 sene önce 5320xm ile realfutbol da bu sorunu yaşıyordum ve çözememiştim :(

uğur e

uğur e

Üye
oyunun sesini kapatmayı denedn mıp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...