Oyun oynanabılıcek laptop ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatihcan85

Üye
    Konu Sahibi
Oyun oynanabılıcek laptop ?
Merhaba arkadaşlar ben laptop almayı dusunuyorum hem taşınabılmesınden hemde fazla kablo ıhtıyacı olmayan bır sey oldugu ıcın alıcam. Zaten benm pc 4 yıllık hıcbı oyunu kaldırmamaya basladı

Alıcagım laptop guzel oyun oynanabılsın kasmasın ramı ekran kartı ve işlemcisi guzel olsn mumkunse 1400 TL'yi geçmesin böyle önerebilceğiniz bir laptop varmı arkadaşlar ?

Orn : Crysis 2 , Mafia 2 , GTA IV , COD ModernWarfare flan onerılerınızı beklıyorum

Fiyat aralıgı yazma sebebım magazadan alıncak olması malum kredi kartımız yok pesin odıyecek durumumuzda yok :S

curtaincall

curtaincall

Üye
artık insanlar tabletlere geçiyor, senin de ilerde isteğin bu yönde olur. Pişman olursun laptop aldığına. Şu windows 8 le gelecek tabletleri bekle. Ona göre bakalım dediğin oyunları çalıştırabilecek olan var mı diye

Jomolocco

Jomolocco

Üye
1400 tl cok az performans bekleme oyun icin 2300 gbi bir fiyat olmali

ugur1000

ugur1000

Üye
yoo teknosad indirimli ürünler vardır 1300 değilde 1600 falan iyi yeterlidir şehrinde teknosa varsa git oraya sor adamlar yardımcı olurlar ayrıca tabletler notebook un yerini tutamaz !! notebook al pişman olmassın herkezde tabletin olması için daha çoook var yaygınlaşmadı tabletler o kadar

ANIL

ANIL

Admin
Bu modele bakabilirsin. Güncel oyunları orta-yüksek arası oynayabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt