Oyun Oyun Önerisi

Konu Sahibi
Oyun Önerisi
Merhaba arkadaşlar,

Sabahtan beri Google Play Store'da dolanıyorum güzel oynamaya değer bir oyun bulamadım sizden ricam Android 4.4.2'yi destekleyen güzel oyunları önerebilir misiniz??

NOT: Subway Surfers , Candy Crush Saga serisi gibi sürekli aynı şeylerin yapıldığı oyunları önermezseniz sevinirim

Önereceğiniz oyunlar Online yada eğlenceli seviyeleri olanlar oyunlar olabilir.

Önereceğiniz oyunlar max. 70-80MB olursa sevinirim

ŞİMDİDEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

DEAD TRIGGER var sonra şu an 0.20 TL olan bir yarış oyunu var indirdim oynuyor traffic rider var baya eğlenceli Score Hero var var da var
TWD sersi var...

Konu Sahibi
DEAD TRIGGER var sonra şu an 0.20 TL olan bir yarış oyunu var indirdim oynuyor traffic rider var baya eğlenceli Score Hero var var da var
TWD sersi var...
Önerin için saol, Önerdiğin Traffic Rider, Score Hero, DEAD TRIGGER, TWD serisi oyunlarını denedim ama pek hoşuma gitmedi

Son düzenleme:
Ashalt Serisini Söylemeye Gerek Varmı Bilmem Ama Dolmuş Drive Real Racing Başka Şu Zombi Oyunu Vardı Neydi O Dead Trigermi MBsi Yüksek Oyunları İndir Üzmez

Önerin için saol, ama önerdiğin oyun 1.32GB

Önerin için saol

mobil veri kullnarak indireceksin sanırım genelde düşük boyutlu oyunlar dandik olurlar ancak çerezlik diye tabi ettiğimiz oyunlar var buyur sana yardımcı olacak ( %90 biliyorsundur zaten )