bi video çeksene bigün. Taktın bi walkman telefonlara. Bir kez devrim yapması bir daha yapacak anlamına gelmez. Sony telefon piyasasında aradığını bulamayacak bekle ve gör.
bi video çeksene bigün. Taktın bi walkman telefonlara. Bir kez devrim yapması bir daha yapacak anlamına gelmez. Sony telefon piyasasında aradığını bulamayacak bekle ve gör.
Ona Bakarsan adamalar huawei ideos x5 tede Oynuyor benim demek istedğim hep böyle sorunlar olucak güncelleme bekliceksin Anlamında Bende One X var Oyun Felaket Kasıyor Oynanmıcak derecede Donanımhaber de S3 İncelemesindede videoda gördüm ondada kaıyor hatta s3 te oyun yok one x in dosyalarıyla çalıştırmışlar Neyse Herkez İstediğini Alsın hergün bu tartışmayı yaşamaktan sıkıldım Hadi Alaha Emanet Olun
herkes diyor 4s diye ama app store da uygulama var.Doğru.Ama bu telefonu oyun için alınca ekranı sIII ile karşılaştırınca 3310 gibi kalıyor büyük ekranda oyun oynamak zevklidir diye düşünerek ve senin iyiliğin için SIII almanı öneriyorum ama 4s in bi karizması var o ayrı yolda görünce millet bakıyor ya o his acayip kendimden biliyorum çok bakarım
iphone4s in karizması var bundan 3 sene sonrada aa adamın cihazı apple diyecekler , samsungsa zırt pırt hertürlü cihaz ürettiği için elegantlığı bir yere kadar tabi arka kapağı gördükten sonra karizma yerlerde
iphone4s in karizması var bundan 3 sene sonrada aa adamın cihazı apple diyecekler , samsungsa zırt pırt hertürlü cihaz ürettiği için elegantlığı bir yere kadar tabi arka kapağı gördükten sonra karizma yerlerde
Git el konsolu al.Telefon alma.Telefonda oyun oynanmaz
- - - Eklendi - - -
Madem bütçe sınırsız.Al kendine alo demelik güzel bir telefon.Bir de oyun konsolu.Kütür kütür oyna
- - - Eklendi - - -
Ekstra belirtmek istedim.Bu tip konular artık can sıkmaya başladı.Benim sınırsız bütçem olsa kimseye ne alacağımı sormam açıkçası.Her zaman aynı muhabbet valla.Konu almış yürümüş.Sonuç ne? Koca bir hiç.Yakında bende böyle bir konu açıp iOs ve Android taraftarlarını kapıştıracağım.Öylece oturup yorumları okuyacağım.Sonra vazgeçtim deyip konuyu kapattıracağım