Lumisland
Üye
Bence öyle değil hocamSony her alanda ne kadar üstün olduğunu yaptığı işlerle gösteriyor. Apple fimasının stratejisi belli işletim sisteminin stabilliğinden yararlanarak o kadar iyi olmayan parçalarla bile çok iyi bir performans sunuyor ve buna rağmen fiyat seviyesini en üst seviyelerde tutuyor. Siz düşünebiliyor musunuz 4 çekirdekli bir iphone ne kadar hızlı olacağını. Eğer ki 4 çekirdekli bir telefon çıkartırlarsa o telefonun çıkışı 3000 TL yi bulur. Hal böyle olunca tabi ki en değerli firma seçilir İşçi çıkarması durumunun kötü olduğunu değil, kendini yenilemeye çalıştığını ve daha işler yapabileceğini gösterir.Sony nin amacı geriden gelerek sağlam bir teknoloji ile gelmek neden dört çekirdekli telefonu yok zannediyorsunuz. Stratejisi çok mantıklı bu satışını etkilese de sağlamlıktan ödün vermeden yollarına devam ediyorlar. Bakalım ileri ki zamanlarda durum neyi göstericek saygılar
Biliyorum hocam okudum o açıklamayı ama çıkartılan oyunlar hiç öyle demiyor sistemin ihtiyacı yok ancak yeni çıkan oyunlar öyle demiyorios un 4 çekirdeğe ihtiyacı yok ki androidin de şuanlık yok intel yetkilisinin açıklaması vardı okumanı tavsiye ederim. Sony piyasaya hızlı girdi ama acele etmemeli telefonlarını daha iyi tasarlamalı
Biliyorum hocam okudum o açıklamayı ama çıkartılan oyunlar hiç öyle demiyor sistemin ihtiyacı yok ancak yeni çıkan oyunlar öyle demiyor
yok abi kayıplara karıştı
- - - Eklendi - - -
biri sizi birbirinize düşürmek için komplo kurmuş...
Usta gereksiz değil donanım arada sistem farkı var dediğim gibiPCye geçince uzun uzun cevap yazacağım telefondan yazmak pek sağlıklı olmuyor.DreaMagiC bir şey soracağım eğer adam 2 çekirdekle 4 çekirdek telefonların performansını sağlıyorsa neden 4 çekirdeklerin fiyatına satmasın sonuçta aynı performans biri gereksiz donanımlı biri iyi yazılımlı.Sony'yi Apple'dan daha çok sevmeme rağmen Apple'ın daha başarılı ve büyük bir şirket olduğu belli.Ayrıca daha önce kurulma ile şirketin büyüklüğü arasındaki bağlantıyı anlamadım...
yok abi kayıplara karıştı
- - - Eklendi - - -
biri sizi birbirinize düşürmek için komplo kurmuş...
Usta gereksiz değil donanım arada sistem farkı var dediğim gibiAndroid in yediği işlemci ile Ios un yediği işlemci bir değil ve avantaj ve dezavantajlar ortada ios un kapalı bir ekosistemi var her avantajın dezavantajı olduğu gibi bu da fazla gerek duymamasına neden oluyor buna göre tasarlanmış. Bu ne ios u iyi yapar ne de android in harika yapar. Bluetooth bilmem ne bu en basiti her şeyden kısıtlama yaparsa bence güvenliğinden çok özgürlüğe engel olur. Android güvensiz mi hayır güvenli ama apple kadar kısıtlama yapmadan oynuyor farkı bu bootlader kilidini kırmak için uğraşmazdı kimse yada rootlama felan yani android de güveni dediğim gibi ios biraz abartılı geliyor bana. İnşallah anlatmak istediğimi anlamışsınızdır. Bu benim görüşüm iphone ne işletim sistemini seviyorum nede düşük parçalarla yüksek seviye parçalara kafa tutması hoşuma gidiyor. Eşit şartlar değil bunu anlatmak istiyorum tercih meselesi isteyen onu alır isteyen bunu. Ben zaten farkındaysanız yazılımı iyi diyorum ama ben o kadar kısıtlamaya karşıyım bu kadar basit. Daha önce kurulmasındaki bağlantıyı neden anlamadın Enes in anlatmak istediği gayet basitti ne kadar köklü olursa o kadar yol almış o kadar sağlam olur firma
Evet kardeşimandroidde linux tabanlıydı demi?
Evrt emre kardesimandroidde linux tabanlıydı demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?