emin2le
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bunun laptopa takıldığından eminmisinNVIDIA® GeForce® RTX2060 6GB GDDR6 192Bit
Ben de merak ediyorum bu mevzuyu . Ben de inşallah bu sene üniversite için ayarlamaya çalışıyorum bir tane . Fakat bu işlemci mevzusu kafamı çok karıştırıyor .Nesillerin farkı ... Mesela dönemin en ağır oyunları için i9 ile i7'nin farkı nedir . Veya çoğu ucuz oyun bilgisayarı yazılmış kasada i5 kullanılıyor . i5 de her oyuna yeter mi ?
Keşke kendi görüşlerinizi beyan etmeden önce konuyu bir okusaydınız. Adam üniversiteye gidecem diyor, yanında taşıyacak.LAptopa Gerek Varmı Masaüstü Daha İyi Olmaz Mı? Yani Masaüstünün Kolay Kolay Bozulma Şansıda Yok BOzulsa Hemen Değiştir Et.Laptop Sıkıntılı
Yani Okuldada İhtiyacı Varsa Bilemem O Zaman İşler Değişir.Şahsen Yanımda 10 Milyar İle Gezmek İstememKeşke kendi görüşlerinizi beyan etmeden önce konuyu bir okusaydınız. Adam üniversiteye gidecem diyor, yanında taşıyacak.
Ne yapsın şimdi ? Okumaya giderken masaüstü bilgisayarı sırtına vurup, yanında jenaratör mü taşısın ? Emin ol senin cevaptan daha az saçmaladım
Artık hep öyle malesef, malına kendisi sahip çıkacak.Şahsen Yanımda 10 Milyar İle Gezmek İstemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?