Oyun Kurarken D Sürücüsü Sıfırlandı

Sponsorlu Bağlantılar

yagizuyar7

yagizuyar7

Üye
    Konu Sahibi
Oyun Kurarken D Sürücüsü Sıfırlandı
D sürücüme counter strike kuruyordum. Kurulum sırasında counteri bir klasör içine kurulacak diye umut ediyordum lakin direkt olarak D/Oyunlar klasörüne kurulduç Burada olan Pes 16 , GTA 5 , Crysis 3 , Fifa 15 , Rainbow Six Siege gibi oyunlarda silindi. Ve işin garibi sadece GTA Crysis ve Fifa'nın setup dosyaları silindi. Six Siege ve Pes'i yeniden kurdum. Crysis veya Fifa pek önemli değilde GTA 5'in silinmesi evlat acısı misali koydu bana :D Bunları geri getirebilirmiyim cevaplarsanız sevinirim :D

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Recuvayı İndir Taratıp Dene Belki Düzelir.Sanırım Sen Oyunu Kaldırdınmı Nolduda Sildi Dosyaları Niye Öyle Bişey Yapmişki

yagizuyar7

yagizuyar7

Üye
    Konu Sahibi
Recuvayı İndir Taratıp Dene Belki Düzelir.Sanırım Sen Oyunu Kaldırdınmı Nolduda Sildi Dosyaları Niye Öyle Bişey Yapmişki
bir sürü program denedim işe yaramadı hatta şuan yeni bitanesiyle daha deniyorum. Ya counteri kurulurken kendine Counter Strike 1.6 diye bi klasör oluşturmadan direk D/Oyunlar klasörüne kurmuş. Ben oyunları oraya kuruyorum onlar kurulum esnasında kendilerine dosya açıp oraya kuruluyorlar. ama counter öyle bişey yapmadı garip bi şekilde silindi herşey bi tek setupları biriktirdiğim dosya silinmedi gerisi ful çöp :(

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
bir sürü program denedim işe yaramadı hatta şuan yeni bitanesiyle daha deniyorum. Ya counteri kurulurken kendine Counter Strike 1.6 diye bi klasör oluşturmadan direk D/Oyunlar klasörüne kurmuş. Ben oyunları oraya kuruyorum onlar kurulum esnasında kendilerine dosya açıp oraya kuruluyorlar. ama counter öyle bişey yapmadı garip bi şekilde silindi herşey bi tek setupları biriktirdiğim dosya silinmedi gerisi ful çöp :(
Silindiyse Bulması Lazım

mkrts

mkrts

Üye
olay %99 ihtimalle şöyle

normalde oyun kurulurken c, program files , oyunismi klasörü adı altında kuruluyor
o klasör yok sonradan kurulum esnasında klasörü oluşturuyor, eğer hali hazırda bir klasörü seçersen
,,, kurulum sana "klasör içindeki tüm veriler silinecektir" diye uyarı verir, kurulum içerideki dosyalar karışmasın diye bunu böyle yapar ve uyarır
fakat siz hep ileri ileri dediniz sanırım klasör olarak da direk d:\ yi seçtiniz ondan dolayı d sürücüsü sıfırlandı

gelelim çözüme
recuva ile bazı dosyaları kurtarabilirsin ama oyunu tamamıyla geri getirmez eksik dosya kalır muhakkak

mesele 600mb lık bi iso dosyası olsa HDD de fiziksel olarak üzerine yazılmadıysa onu da komple geri getirebilir

ama oyun klasörlerinde yüzlerce küçük dosyalar var onların üzerine veri yazılma ihtimali çok fazla,,,

tekrar indireceksin ve dikkatli olacaksın artık

JustWatch34

JustWatch34

Üye
D sürücüme counter strike kuruyordum. Kurulum sırasında counteri bir klasör içine kurulacak diye umut ediyordum lakin direkt olarak D/Oyunlar klasörüne kurulduç Burada olan Pes 16 , GTA 5 , Crysis 3 , Fifa 15 , Rainbow Six Siege gibi oyunlarda silindi. Ve işin garibi sadece GTA Crysis ve Fifa'nın setup dosyaları silindi. Six Siege ve Pes'i yeniden kurdum. Crysis veya Fifa pek önemli değilde GTA 5'in silinmesi evlat acısı misali koydu bana :D Bunları geri getirebilirmiyim cevaplarsanız sevinirim :D

Denetim masasına gir Ctrl+f ye bas Sisteö geri yüklemeyi aç Sistemini 1 gün öncesine Geri yyükle

Üst Alt