oyun klavuzu (cep telefonları için)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eddyredline

eddyredline

Üye
    Konu Sahibi
oyun klavuzu (cep telefonları için)
:megafon:alakalı bir bölüm bulamadıgım için konuyo buraya actım!
belirli bir amcı olan oyunlar (macera tomraider,atlantis redux, davinci - tarzı oynlar) hakkında yardımlasarak gamerlerin kaldıkları bolumleri gecmelerine yardımcı olalım basta yardıma ihtiyacı olan benim eminim sizinde ihtiyacınz var
yardım istedigim konu
atlantis redux oyununda 12 resimli bir puzzle var bu bir hikaye resimleri dogru yerlere yerlestirerek hikayeyi tamamlayacaz ilk dort resmi iy anladım ss almadıgım için gonderemiyorum bu bolumu gecen yada ingilizcelerine guvenen arkadaslar bi el atsın!!!:megafon:
:@Neden hiç ilgi yok anlayamadim :@
:deal:sabitlensin!!!sabitlenmesinede katilim olmaynca anlamı yok degerli mod dilersen silebilirsin artık ben elimden geleni yaptim!!!:vur:sopa:

eddyredline

eddyredline

Üye
    Konu Sahibi
ATLANTİS REDUX 12 RESİMLİ BULMACA ÇÖZÜM İÇİN YARDIM!!!
1-Osiris is Pharaoh and Isis his sister Pharaoh's wife. He brings knowledge to Egypt.
2-Seth twin to Osiris. is jealous of his brother and plans his murder.
3-He finds him and cuts him into 14 pieces.which he hides throughout Egypt.
4-The faithful wife succeeds in recovering 13 of the pieces.
5-She puts the body back together. then she wraps it in bandages. He appears almost reborn!
6-After that. she lies with him and conceives their son. Horus. the Falcon...
7-During a feast. Seth offers a splendid coffer to anyone who fits perfectly inside it
8-All the guests try the coffer. but onlly Osiris can lie down inside it.
9-Before Osiris can leave the coffer. it is shut fast and thrown into the Nile
10-Isis seeks her lost husband. At Byblos she sees the coffer caught in the branches of a tree.
11-She hides Osiris in a swamp. but Seth learns of her actions.
12-who one day will avenge his father. henceforth king of the Died.
hata nere sizce duzenlemye caliştim bana gore dogru ama oyun yanlıs diyor Bİ el atin neresinde yanliş benim ing. bukadar calişiyo :D

AYDIN1979

Üye
slm arkadaşlar işte çözüm size
Sırada sol üsteki tapınak var, oraya gidelim, burda bizi başka bir rahip bekliyor, rahibin sağındaki duvarda bir hikaye gizli, yapmamız gereken duvardaki hikayeyi tam olarak yerine oturtmak, bunun İçin hikayelerin anlatımına dikkat edin, her resmin altındaki kağıt parçaları bir hikayeyi ve resimler de o hikayeyi simgeliyor, öncelikle resimlerin altındaki hikayeleri dizelim;

1. Osiris son of the Earth and Sky, is Pharaoh and İsis, his sister, is Pharaoh’s wife, she brings knowlegde to Egypt
2. Seth, twin the Osiris, is jealous of hiz brother and plans his murder
3. During a feast, seth offers a splendid cofer to anyone who fits perfectly inside it
4. All the guest’s try the coffer, but only Osiris can lie down inside it
5. Before Osiris can leave the coffer, it is shut fast by Seth’s servant and thrown into the Nile
6. Isis seeks her lost husband. At Byblos, she sees the coffer caught in branches of a tree
7. She hides Osiris in a swamp, but Seth learn of her action and determines to discover hiz brother’s whereabout’s
8. He finds him cuts him into 14 peaces, which he hides throughout Egypt

9. The faithful wife succeds in recovering 13 of the peaces
10. She puts to body back together and prepares it with oils and perfumes. Then she wraps it in bandages. He appears almost reborn
11. After that, she lies with him and conceives their son, Horus the Falcon....
12. Who one day will avenge his father, henceforth King of Dead
Bütün bu hikayeleri 1’den başlayarak üst soldan başlayarak sıra ile 12. hikayeye kadar dizin, şimdi resimleri dizelim;

1. Oturan kadına, kağıt verilen resim
2. Seth’in ateşlerde yürüdüğu resim
3. Seth’in bir tabut ile görüldüğu resim, Seth tabutun dışında tabutu hazırlıyor.
4. Kadının tabutun İçinde olduğu resim
5. Tabutun nehire atıldığİ resim
6. Tabutun bir ağacın yanında görüldüğu resim
7. Birinin tarlayı sapanla biçtiğİ resim. Aslında burda Osiris’İ batalkığa saklıtoe ama resim pek de öyle gözükmüyor.
8. Bir kafanın yandan göründüğu, ağçlar, kol ve bir de ayağın olduğu resim. Zavallyı 14 parçaya bölüyor.
9. Resmin ortasında bir kadın, solunda ayaklar, sağında kollar va bacaklar. Vah anam vah.
10. Kadının ölüyü beyaz bandajlara sarıp yabuta yerleştirdiğİ resim
11. Güneşte yürüyen adam resmi
12. Büyük beyaz bie heykelin önünde elini havaya kaldırıp dua eden adamın resmi

Evet geerçekten de acıklı bir hikaye, hikayeyi tamamladığınız zaman rahip size bir sembol veriyor.
Şimdi haritanın sağ alttaki ağaçlıklara gidelim, The Beach; sağ tarafa dönün ve bir kere ileriye gidin, tekrar sağa dönün ve balık avlayan çocuğun yanına gidin, çocuk hiç balık yakalayamamaktan şikayet ediyor, ona sembolu vermeyi teklif edin, sembolu aluyor ve ağİ çekiyor, sembol ona uğur getirmiş balık ve bizim İşimize yarayacak bir parça tutuyor. Onu alalım, size sembolu geri isteyip istemediğinizi soruyor, dolyısı istemiyoruz ve bize taş bir ikon veriyor.

Sırada resim altında iki ağacın oratsında duran ev var, merdivenleri çıkın ve taş ikonu kullanarak tabutun kapağını açın, İçindeki renkli tüylerin hepsini alın, sola dönün karşınızdaki duvara saplanmış bir şİş bulacaksınız oaraya denizden bulduğunuz parçayı yerleştirin, tartı şekilnde birşey oluşacak, yapmanız gereken en ağır tüyü bulmak, eğer bir tüy diğer tüyden hafif ise onu eleyin, sıra ile deneyerek en ağır tüyü bulun ve onun dışındakileri tabuta geri koyun.

Haritadaki aslanın kafasının altındaki tapınağa gidelim, İçeriye girin ve raqhibin önüne kadar gelin, şimdi solunuza tüyü, eğer gerçekten doğru tüyü aldıysanız Pharoah ölecek ve Cenette gidecek, fakat yanlış tüyü koyduysanız zavallı Cehenneme gidecek. Cennete gitti zaman sağ taraftaki sütüna da Ankh haçını koyun. Evet Pharaoh doğdu, o ne yaw, tüm bu çileleri bir kuş İçin mi çektim. Hüeee.

Son olarak, yine aslanın arka ayığındaki yere gidelim, Ankh haçını bulduğunuz yer, kutuya yaklaşalım, evet hatırlarsanız mumyayı arkadaşımızı kaldırdığımız mekan vardı ya, orda İçinde böcek olan bir kutu tutuyorduk İşte o kutuyu açalım ve olaya başladığımız mağaraya İşınlanalım.

KARLI DÜNYA

Sağ tarafınızdaki sütünün üstendeki resime birşey yapamıyoruz. İlerleyelim ve mağaradan çıkalım, sağa baktığımız zaman hayatımızı kurtaran kişinin rehin alındığını görüyoruz, ona doğr yaklaşmaya çalışırken başka bir arkeolog karşımıza çıkıyor. Bize kristal bir kuru kafa hakkında uzun bir hikaye anlatıyor, adam bizim açtığımız geçidi açamamış, ama kristal kurukafanın büyüsünün farkında, madem ki biz kapayı açmayı başardık kurukafanın büyüsünü de çözebileceğimizi de düşünerek bizden kurukafanın gücünü çözmemiiz ona anlatmamızı istiyor, yoksa arkadaşımızı öldürecek. Sorabileceğiniz tüm soruları arkeoloğa sorun, şimdi hiçbiryere gidimiyoruz, o zaman kurukafayı bir deneyelim.

eddyredline

eddyredline

Üye
    Konu Sahibi
cok sagol kardes ellerine saglık ilgi gosterdigin için tesekkur ederim!!!

uyar48

Üye
dostum tek kelime söylüyorum, harikasın diyorum

ispirogli

Üye
ya hu ben bunda ikinci bölümü anlamadım. şu çölde bi mağaraya giriyon ya başta sonra fırıldakla yerdeki yuvarlak taşı açıyo.sonra orda boyut değiştirip mısir'a geçiyo heralde.orda kaldım işte.bi kuş veriyo sonra da karşılıklı iki duvarda resim var birinde çalışmıyo zaten kuş öbüründe de hiçbir yere koyamıyorum.ne yapmalıyım şimdi?

laveled

laveled

Üye
saol

smoked_81

Üye
orda gözü cevirerek kapıyı açmalısın nasıl cevireceğin karsı duvarda yazıyo...

emre3333

Üye
Ellerine sağlık emeğine sağlık süpersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt