Oyun istek bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carfeng

carfeng

Üye
    Konu Sahibi
Oyun istek bölümü
İstediğiniz her oyunu yazın elimden geldiğince bulmaya çalışıcam

Yalnız tek cuma,cumartesi ve pazar günleri bakabilirim kusura bakmayın...

• Beğen
Tepkiler: fatih bıyık

sistem76

Üye
Selam.
Bende Samsung Omnia Lite B7300 var. Türktelekon Wirefonnun verdiği telefondan. Buna İphone daki gibi telefonu hareket ettirerek oynanan oyunlardan yüklemek istiyorum. Ve bu oyunları nereden bulabilirim. Biraz karışık anlattım kusura bakma. Şimdiden teşekkür ederim...

carfeng

carfeng

Üye
    Konu Sahibi
Buyur kardeşim umarım işine yarar

.

Link çalışıyor kendi uploadımdır...

sistem76

Üye
çok teşekkür ederim. Umarım olur. Peki bu oyunlar dediğim gibi harekete duyarlı oyunlar değilmi?

carfeng

carfeng

Üye
    Konu Sahibi
Evet hepsi harekete duyarlı umarım işini görür

sistem76

Üye
Allah Razı olsun kardeşim Sağolasın. Şimdi nasıl yükleyeciğimi bir araştirim. Sonrada yüklim. Çalışanlar kalır nasılsa:) Teşekkürler tekrardan...

--------------- Ekleme ---------------

Kusura bakma ben tekrar birşey sormak istiyorum. Bunları Samsung Omnia Lite B7300 nasıl kurarım? Bir programmı lazım yoksa olduğu gibi telefonamı atacağım?

Kusura bakma ben tekrar birşey sormak istiyorum. Bunları Samsung Omnia Lite B7300 nasıl kurarım? Bir programmı lazım yoksa olduğu gibi telefonamı atacağım?

carfeng

carfeng

Üye
    Konu Sahibi
Prpgram lazım değil onlar içinde dosyalar var mesela exe. dosyası onu atıyosun çalışıyo yada rar olarak atıyosun tam olarak ayrıntılı bilmiyorum araştırırsan bulursun mutlaka

fatih bıyık

fatih bıyık

Üye
benim aradığım cab dosyalı tele kurulan oyunlardan şayet yardımcı olursanız sevinirim sayğılarmla...:bye2:

kiliff

kiliff

Üye
benim nokia 3230 war ben şu gangester 2 yi arıyorum +call of duty :oke:

feti_53

Üye
selam kardeş.bende samsung gt-c5510 var. java oyunları indiriyorum ama açmıyor.acaba telefonumun açacağı oyun bulabilir misin?şimdiden teşekkürler:)

europa24

Üye
link ölmüş kardeşim. yenilersen sevinirim...

pancuboontic

Üye
arkadaşım bnde samsung e 250 telefon var bana araba yarışı olur aksiyon türünden dövüşlü macera oyunu olabilir bnm için bulur musun

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
güzel olmuş bu uygulama

bedo3428

Üye
slm kardeş sende macera oyunları varmı kardeş:hmmm

emre371

emre371

Üye
rapid sahreden nasıl oyun indiriyoz ya

ahmetsuha525000

Üye
Gt-s5603 icin jar uzantılı sensorlu araba yarısı ariyorum bulursan sevinirim

europa24

Üye
kardeş adresini ziyaret et yüzlerce oyun bedava var. üyelik falan istemiyor. sadece gir telefonun modelini yaz o senin telefona uyumlu olanları hemen gösteriyor. seç indir. bukadar

hakan_54

Üye
samsung c3200 monte var oyun bulamiyorum?

Onur.Ziya

Onur.Ziya

Üye
Merhabalar bende Samsung Omnia Lite B7300 telefon var allah rızası için bana oyun varmı acava hareket duyarlı sensörlü oyun özellikle araba yarışı olabilir.Şimdiden teşekkür ederim.Saygılarımla

kardeş benim oyun isteğim nerde bu yorumum neden silindi siz bu sebeblemi kayıt istiyorsunuz gidin yaa kaydımıda siliyorum...

numansan

Üye
.Cab uzantılı oyunlar araba yarışları olursa sevinirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt