Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyun Isteği :)
Sponsorlu Bağlantılar
etre61
Üye
Konu Sahibi
Oyun Isteği :)
Arkadaşlar bugün arkadaşlar New Star Soccer Android oyunu oynuyorlar fakat ben biraz fakirim o telefonu alacak param yok peki bu oyunun biraz daha java versiyonu varmı veya bu oyuna benzeyen java oyunları ) cevap verirseniz sevinirimCevap yok mu ?
criminalx32
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
böyle birşey var ben java kullanmadığım için bilmiyorum ama
etre61
Üye
Konu Sahibi
criminal bulabilir msn ?
criminalx32
Üye
Bu oldumu bilmem?
etre61
Üye
Konu Sahibi
Olamaz zaten de hani sen bayadır bu forumda takılıyor gibisin bana buna benzer oyun bulabilir misin ? Bir Samsung C3200 kullanıyorum ve en fazla 700 MB oyun alıyor
criminalx32
Üye
Hee. Onceden soleseydin bilirdim. Model onemli. Tamam ben arastiririm evde
etre61
Üye
Konu Sahibi
Sağolasın
criminalx32
Üye
Eyvallah kardeşim ama C3200'un ekranı dokunmatik olmadığı için head star soccer'i olsada açmaz gibi.böyle şeyler var bir bak istiyorsan :
etre61
Üye
Konu Sahibi
Yok yani illa bu oyun olsun istemiyorum buna benzer türde bir takımı değil kendi oluşturduğumuz bir oyuncuyu yönetelim
criminalx32
Üye
böyle özellikli bir oyun ve c3200 için.. yani java platform için bulmak zor ama bana hırs ettirdin kardeşim inat bulacağım sana (yeni zorlama değil ama bulacağım sana )
etre61
Üye
Konu Sahibi
Sağolasın Eyv.Street Soccer'ı biliyorum Sensible'ı denedim fakat çalışmıyor
criminalx32
Üye
Hm. Street socceri bende bilmiyorum dene bir istersen bende java yok cunku
etre61
Üye
Konu Sahibi
Neyse kardeşim önemi yok bulamıyorsak sağolasın emeğin için
criminalx32
Üye
Kardesim ben bulamadim demedimki. Ben bu gunler biraz yogunum o yuzden arastiramiyorum
etre61
Üye
Konu Sahibi
Tamam sakin )) bulabilirsen takipteyim teşekkürler