Oyun İçin Yeterince Boş Alan Olmasına Rağmen İndiremiyormusunuz? Cevabı bende..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

adalar42

Üye
    Konu Sahibi
Oyun İçin Yeterince Boş Alan Olmasına Rağmen İndiremiyormusunuz? Cevabı bende..
Arkadaşlar ben geçen gün bi oyun indiriyim dedim 3,5 gb boş alan var oyun 730 mb mı ne öle bişey.depolama alanını çoğaltın diye bi uyarı geldi.Allah Allah dedim boş alan var.meğersem setup dosyası için oyunun 2 katı kadar boş alan istiyor.şimdi,nasıl boşaltıcaz.windowsphone.com'a telefonunuzdan girin,yukarıdaki arama bölümüne "shrink storage" yazın ve bitane sonuç çıkacak.o'nu kurun telefonunuza.şimdi işin zorlu yanına geldik.uygulamamıza girin,"fill phone storage" seçeneğine tıklayın,ve yaklaşık 20 dakika bekliceksiniz.yani ben 20 dakika bekledim sizin gereksiz şeylerinize göre 1 saat'de olabilir 5 dk yada 10 saniye bile olabilir.ama zorlu yanı şu.uygulama arkaplanda çalışmıyor.siz 15-20 dakika boyunca telefonu dürtüceksiniz ki kilitlenmesin :D
ancak onu kapatıp başka oyun açim oynum oyunu oynarken yapar felan demeyin yapmıyor denedim.ve sonradan bi uyarı gelicek telefonda kaç gb yer açıldığına dair.sonra uyarıya ok deyin ve telefonunuzu kapatın.1 dakika kapalı dursun,geri açın ve clean phone storage'ye tıklayın.buna tıkladıktan 5 saniye sonra bir uyarı gelicek ok deyin ve telefonunuzda belli bir yer açıldı,artık oyununuzu indirebilirsiniz :) bende 2,5 gb yer açtı sizde bakalım kaç gb açıcak :) bir teşekkür yeter.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ilgili konularda aciklamalari var oradan devam edelim:locked2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt