Öneri Oyun için yardım edebilir misiniz ?

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Oyun için yardım edebilir misiniz ?
Arkdaşlar bilgisayar 2000 den kalma antika olmasını bekliyom . Şaka bir yana şu özelliklerdeki bilgisayarın kaldırabileceği oyun önerirmisiniz? Lütfen mario felan gibi dalga geçmeden adam gibi cevaplar istiyorum benim için önemli birşey bu

exp_l0it

Üye
belki lol oynarsın kardeş denemek lazımama kasarak yani 15-20 fps ile en düşük grafikte..

valla büyük ihtimal NFS:Most Wanted oynarsın (ilk çıkan). çünkü fx5200 kartla oynayan arkadaşımı hatırlıyorum o zamanlar Half Life 2 de oynayabilirsin sanırım ama tam emin olamadım ondan onun dışında aklıma şu an gelmedi.

exp_l0it

Üye
2006'ya kadar çıkmış çoğu oyunlar..

Tepkiler: Silinen Üye 2526643

Silinen Üye 2526643

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
eskiden gta cs nfs vb. birçok oyunu kaldırırdı emektar ta ki formata gönderdiğim adam ekran kartını yakıp rami çalana kadar. sonradan farkettim ekran kartını demişti de rama hiç bakmamıştım 6 gb ram vardı 5 gb çalmış adam 1 gb lik takmış geri de bulamadım herifi iş yerini kapamış

yok artık yuh

-India-

Üye
imkanın varsa yeni bir pc al kurtul. yoksa mario gibi oyunları oynamak zorundasın gibi

Strateji oyunlarını genel olarak kaldırır. Ama inşallah Bilgisayarın çalışıyordur halen