Muhammet DEDE
Üye
-
Konu Sahibi
-
gt920m dostum onun ekran kartı 64 bit 2 gb paylasimli 1gb son derece etkisiz bir ekran kartiŞahsen 2000 tllik oyun leptobu önermiyorum, çünkü sıkıntı çıkarır oyunlarda, bütçeni 3000 yaparsan monster bilgisayarlardan alabilirsin, kafan rahat eder.
3200 tl oyun canavarı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
2200 tl, bu fiyata bundan iyisini bulamazsın, i7 işlemci, 2gb gtx 920m ekran kartı, daha ne olsun
Haklısın kardeş, ddr3 64 bitmiş ekran kartı, ben yine bakayım bakalım başka bulabilecekmiyimgt920m dostum onun ekran kartı 64 bit 2 gb paylasimli 1gb son derece etkisiz bir ekran karti
Gerçi diğerleride 64 bit fakat 920m çok eski bir ekran karti aralarında en baba 940m var su an içinHaklısın kardeş, ddr3 64 bitmiş ekran kartı, ben yine bakayım bakalım başka bulabilecekmiyim
Hepsine bakıyorum hep ddr3 64bit, 128bit olsa yine iyiGerçi diğerleride 64 bit fakat 920m çok eski bir ekran karti aralarında en baba 940m var su an için
dostum 740m 64 bit bir grafik karti, lenovonun ekrani 14 inc galiba sitesinden baktim. i7 islemci u modeli 4/8 olan i7 değil yani i5 gözüyle bakmak yanlis olmazDeğşet bir bilgisayar, gdrr5 2gb 128bit gtx950m ekran kartı, i5 işlemci4gb ram, ram kötü oldu, en fazla 4gb mış
740m 128bit 2gb ekran kartı var, gayet iyiye benziyor, i7 işlemci. 8gb ram. çok satmış belliki tükenmek üzere yazıyor
İ7-3630QM - 2.4 GHz Turbo Boost ile 3.4 GHz'ye kadar
Nvidia GeForce GT 740m 128 bit , Paylaşımsız, 2 GB
8GB RAM
750 GB HDD (hardiski istediğin gibi değiştirebilirsiniz)
1920x1080 fu ll HD EKRAN
Windows 8 / 64 Bit
IŞIKLI KLAVYE
ve toshibadaki i7 3. nesil bayağı eski bir modeldostum 740m 64 bit bir grafik karti, lenovonun ekrani 14 inc galiba sitesinden baktim. i7 islemci u modeli 4/8 olan i7 değil yani i5 gözüyle bakmak yanlis olmaz)
O cihazın normal satış fiyatının 5.000 liranın üzerinde olduğunu hatırlatırım yalnızo kadar çıkamam dostum daha doğrusu cikmam hardgaming söz konusu değil gerek yok o kadar zaten ps4'um var oyun amaçlı laptop yenileyeceğim almışken birazda performans olsun oyun oynatın düşüncesindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?