oyun için hangi işlemci

Sponsorlu Bağlantılar

ecel114

Üye
    Konu Sahibi
oyun için hangi işlemci
oyun için(laptop) amd mi i serisi işlemci mi iyidir

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
intelle amd arasında pek performans farkı yoktur. Sadece intel daha unlu oldugu için pahalı gorukuyor.

Uhops

Uhops

Üye
Laptopta bilmiyorum ama masaüstünde oyun için amd daha iyiymiş forrumsdn okumuştım galiba

hikmet366

hikmet366

Üye
intelle amd arasında pek performans farkı yoktur. Sadece intel daha unlu oldugu için pahalı gorukuyor.

aynen intel ünlü marka halıne geldiği icin herkes intelli iyi pc sanıyorlar intelde bu fırsattan dolayı basıyor parayı amd en güzeli

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye

aynen intel ünlü marka halıne geldiği icin herkes intelli iyi pc sanıyorlar intelde bu fırsattan dolayı basıyor parayı amd en güzeli

Aynen hikmet. Şu an bizim okuldaki pcler amd işlemci. İnttel olanda var arasında hiç performans farkı yasamadım. Belki yuzde 5 falan. İntele 500 tl vercene 250 ye amd al aynı performans. Zaten ben ekran kartındada amd den yanayım.

hikmet366

hikmet366

Üye
Aynen hikmet. Şu an bizim okuldaki pcler amd işlemci. İnttel olanda var arasında hiç performans farkı yasamadım. Belki yuzde 5 falan. İntele 500 tl vercene 250 ye amd al aynı performans. Zaten ben ekran kartındada amd den yanayım.

aynen

alembizim

alembizim

Üye
intel amd den daha performanslıdır aynı zamandan ondan daha pahalıdır.Fx8350 i53570k ile yarışıyor i7den bahsetmiyorum bile...fiyat performans olarak amd anakartlarıda daha ucuz ama benim bütçem kısıtlı degil paramda çok diyorsan intelden şaşma...fx8350 428tl 3570k 492tl...bunlar masaüstü sistem için laptopta fark edermi bilmem yanlış bilmiyorsam i5 77 watt 8350 125 watt masaüstü için... laptopta ısınmayıda gözönünde bulundurmak lazım...

- - - Eklendi - - -

ekran kartı oyunlarda daha önemlidir işlemci ondan sonra gelir oyun için masaüstü bence daha iyi performans verir...

Uhops

Uhops

Üye
HASWELL sayesinde intel arayı baya açar belki

yusuf1998x

Üye
intel işlemcileri daha iyi ama fiyatları yüksek amd fiyat performans işlemcisidir :)