Telefon Tavsiyesi Oyun icin Galaxy 2 mi Yoksa Atrix 4G mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forza5454

forza5454

Üye
    Konu Sahibi
Oyun icin Galaxy 2 mi Yoksa Atrix 4G mi?
merhaba ,emektar 5800imi degistirmek istiiyorum. telefonununda oyun oynayan bir insanim. galaxy 2nin canavar telefon oldugunu herkes biliyor. fakat kafami karistiran tegra oyunlarini galaxyde oynayamayacagim. acaba tegra2li atrix 4g mi yoksa galaxy2 mi alsam? karsilastirmali testlerde g2 herturlu one gecmeyi basariyor. fakat 1.5 bin kagit sayipta telefonuma uygun vakit gecirecek oyun bulamamak istemiyorm. tavsiyelerinizi bekliyorum. tesekkurler

Kingmortall

Kingmortall

Üye
oyun için alacaksan sony ericsson xperia playın üstüne tanımam ikisinden hangisi dersen tabiki galaxy s2

forza5454

forza5454

Üye
    Konu Sahibi
xperia play guzel telefon ancak islemci ve ram bellek bakimindan gunumuz telefonlarina gore geride kaliyor malesef. kamerasi desen husran. guncellemelerinden tut, boyundan buyuk fiyatina vur. Yinede farkli telefon tavsiyelerine acigim,tesekkurler

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Xperia Play'deki oyun butonları çok iyi zaten her ne kadar Android telefonların hepsi kasarak ya da kasmadan ps1 oyunlarını çalıştırsa da bu telefonda hepsi sorunsuz çalıştığı gibi oyun butonlarını da kullanmana olanak sağlar. Kendine özel oyunları da olacak+Android oyunları falan uçurur yani. Son olarak Galaxy S2'de Asphalt 6'nın ufak tefek kasmalarını gördüğüm an itibariyle o telefon biraz gözümden düştü.

forza5454

forza5454

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Play'deki oyun butonları çok iyi zaten her ne kadar Android telefonların hepsi kasarak ya da kasmadan ps1 oyunlarını çalıştırsa da bu telefonda hepsi sorunsuz çalıştığı gibi oyun butonlarını da kullanmana olanak sağlar. Kendine özel oyunları da olacak+Android oyunları falan uçurur yani. Son olarak Galaxy S2'de Asphalt 6'nın ufak tefek kasmalarını gördüğüm an itibariyle o telefon biraz gözümden düştü.
gerçekten mi ? işte bunu bilmiyordum. Galaxy S2'si olan arkadaşlar bu konuda kesin bilgi verirlerse çok iyi olur. 1.2Ghz Exynos 4210nun asphalt 6 nın üstesinden gelemiyorsa, ne yapayım öyle telefonu :S . Xperia Play şuan Türkiyede satılmıyor diye biliyorum ben.

y n s c n

y n s c n

Üye
Galaxy S2'nin kamerasındaki pembeleşme olayınıda ekleyelim yotube'da gerekli videolar mevcut..

fnldstntn

Üye
Dostum oyun istiyorsan iphone alacaksın özellikle yeni çıkacak olan iphone 4s piyasadaki tüm telefonlardan daha kaliteli bir grafik kalitesine sahip...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Aynen.Oyun isi iphone'un isi.
İphone 3gs bile oyun açlıgını karsılar.
Tavsiyem iphone 4

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
gerçekten mi ? işte bunu bilmiyordum. Galaxy S2'si olan arkadaşlar bu konuda kesin bilgi verirlerse çok iyi olur. 1.2Ghz Exynos 4210nun asphalt 6 nın üstesinden gelemiyorsa, ne yapayım öyle telefonu :S . Xperia Play şuan Türkiyede satılmıyor diye biliyorum ben.
Yani çok abartmak isteemem fazla değil tabi ama Dual Core falan ne biliyim akması lazım ve grafiklerin çok daha iyi olması lazım kısacası fark atması lazım. Ama henüz göremedik. Iphone 4s de iyi bir seçenek olabilir Apple'dan NEFRET EDERİM ama koptu geliyor oyun için çok iyi olur.

MezraL123

MezraL123

Üye
Tegra işlemcili bi telefon almanı öneririm. Nvidia tegra için özel oyunlar çıkarıyo güncel olarak. Sgs2 yada iphone almak istemezsen lg dene derim. Optimus 2x yada 3d gibi cihazlar tegra'lı olduğu için hem tegraya özel oyunlar hemde işlemci kalitesi diğerlerine oranla daha iyi gibidir. Videolarını izleyip biraz araştırırsan anlarsın. Ama sadece oyun için bi telefon almak pek akıllıca olmaz bence. Bana kalırsa sgs2 almalısın. Hem oyununu oynar hemde diğer ihtiyaçlarını karşılarsın..

Xhead

Üye
Tegra işlemcili bi telefon almanı öneririm. Nvidia tegra için özel oyunlar çıkarıyo güncel olarak. Sgs2 yada iphone almak istemezsen lg dene derim. Optimus 2x yada 3d gibi cihazlar tegra'lı olduğu için hem tegraya özel oyunlar hemde işlemci kalitesi diğerlerine oranla daha iyi gibidir. Videolarını izleyip biraz araştırırsan anlarsın. Ama sadece oyun için bi telefon almak pek akıllıca olmaz bence. Bana kalırsa sgs2 almalısın. Hem oyununu oynar hemde diğer ihtiyaçlarını karşılarsın..
Aynen bu arkadaşın dediği gibi. Tegralı bir cihaz almak oyun için daha mantıklı bir hareket olur. Ama SGS2 de oyun da seni üzmez yani tahminimce hangisini alırsan al hepsiyle müthiş oyun oynarsın yani :pro: Genel olarak ise GS2 çok daha iyidir kanımca :oke:

61semih

61semih

Üye
yakın zamanda tegra 3 cıkacak.butcen el verıyorsa bekle derım.iphone oyun kalıtesı olarak en ıyısı fakat ekranı kucuk.
4,3 inç ekranda oynamakla 3,5 inç ekranda oynamak arasında cok fark var.hem görsellık hemde kullanış rahatlı bakımından.oyun bukadar onemlıyse senın ıcın tegra 3 lü bir cihaz al.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt