Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyun Genel'de beni göreceksiniz. Tüm Oyunlarda İncelemeler Sunacağım..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marchegiani
Üye
Konu Sahibi
Oyun Genel'de beni göreceksiniz. Tüm Oyunlarda İncelemeler Sunacağım..
Arkadaşlar artık Oyun Genel bölümünde PC / PSP / PS2 / PS3 / Xbox 360 / Wii / DS ve Cep telefonu oyunları hakkında bütün sunumlar bende olacak..
Herşeyi bulabileceksiniz..
İyi Forumlar..!
ALPARS™
Üye
Moderatormü oldun.
Marchegiani
Üye
Konu Sahibi
Hayır hayır. İlgi alanımla uğraşacağım. Olmadım ve böyle bir amacım da yok. Bu yöneticilerin beğenisine kalmış.
Anıl Umut
Emekli Yönetici
Tamam.Faydalanırız biz de sizden.Sorularım olacaktır benimde elbet
teşekkür ediyorum
anl_tr
Emekli Yönetici
güzel olur forumda paylaşımcı arkadaşların olması çok güzel
Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Allah izin verirse yaptığın incelemeler ile seni bölümde bir yönetici olarak görmek isteriz. Başarılar!
Marchegiani
Üye
Konu Sahibi
Desteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlarım. PC Teknik Sorunlarındada bana ulaşabilirsiniz.
Katkınız için tesekkur ederiz, o bölümlerde yaapılacak herhangi bir paylasımın yasak oldugunu bildiginiz sürece ve tam sürüm paylasım yapanları rapor ettiginiz sürece, bölümün başarısını ve aktifligini saglayabilirsiniz tabiki.
ALPARS™
Üye
forumda oyun paylaşmanın yasak olması kötü.
Marchegiani
Üye
Konu Sahibi
Telif hakları olmadığı için oyun paylaşımı yasaktır. Ama sanıyorum ki *****'siz rar dosyaları ilr bölümlere ayrılmış olarak oyun paylaşılıyor.
Odysseus
Üye
Bekliyoruz bakalım heyecanla.
Bu arada rar'lı da olsa tam sürüm oyun paylasımı yasaktır, bilginize..