Oyun genel bölümüne kategori seçimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Oyun genel bölümüne kategori seçimi
Oyun genel bölümünde bazı bölümlerde olan örneğin bu bölümde olan yardım,öneri,duyuru gibi konu açarken kategori seçimi Oyun genel bölümünde de uygulanabilir mi örneğin pc,ps3,wii,psp gibi seçenekler olsa güzel olur gibime geldi tabi bu bölümlerde talep nasıl bilemiyorum ama görünüş açısından güzel olacağını düşünüyorum siz ne dersini ...

• Beğen
Tepkiler: Salih Baba™ ve ! Hasan !

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici

Hım. Evet arkadaşa hak veriyorum. Kategori seçimi olsa güzel olur. Yarış, Dövüş, Spor, Aksiyon, Strateji, FPS gibi kategoriler fena olmaz.

! Hasan !

! Hasan !

Üye
güzel fikir hayata geçirilirse iyi olur

Revengeful

Emekli Yönetici
Harika fikir :oke:

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Gerçekten Güzel Fikir:ehe

Atakan

Atakan

Üye
Çok güzel fikir. İşe yarayacak, bölümde gezmeyi kolaylaştıracaktır :oke:

Neverex

Üye
Güzel fikir.Böylelikle üyeler oyunlara daha hızlı ve kolay bir şeklide ulaşmış olur.Eğer bu öneri hayata geçirilirse çok güzel olur. :)

Mert

Mert

Üye
Kullanşlı olabilir

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Pek aktif değil o bölüm ama ilerisi için güzel olabilir :)

Ozan

Ozan

Admin
Oyun genel bölümünde bazı bölümlerde olan örneğin bu bölümde olan yardım,öneri,duyuru gibi konu açarken kategori seçimi Oyun genel bölümünde de uygulanabilir mi örneğin pc,ps3,wii,psp gibi seçenekler olsa güzel olur gibime geldi tabi bu bölümlerde talep nasıl bilemiyorum ama görünüş açısından güzel olacağını düşünüyorum siz ne dersini ...
+

Hım. Evet arkadaşa hak veriyorum. Kategori seçimi olsa güzel olur. Yarış, Dövüş, Spor, Aksiyon, Strateji, FPS gibi kategoriler fena olmaz.

2 öneri de farklı. Biri oyunun çalıştığı cihaza göre kategorilendirmek istiyor biri de oyunun türüne göre ? Bu durumda kafamız oldukça karışır, birinden birine karar vermek lazım :) Bölüm pc oyun bölümü oldugu için, wii yada ps3 diye ayırmak mantıksız olacağı için, oyunun türü yani aksiyon macera strateji tarzında ayırmak daha yerinde ...

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
bütün arkadaşlara yorumları veya düşüncelerini bizlerle paylaştığı için teşekkür ederim sonuç olarak kategorili olmasının güzel olacağını düşünüyorum :)

Ozan

Ozan

Admin
Oyun Genel kategorimizin tüm alt forumlarında (pc, konsol vb.) olmak üzere, oyun sınıfları kategori olarak belirlenmistir, konularınızı açarken kategorisini belirtebilirsiniz .

Ekli dosyalar

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Oyun Genel kategorimizin tüm alt forumlarında (pc, konsol vb.) olmak üzere, oyun sınıfları kategori olarak belirlenmistir, konularınızı açarken kategorisini belirtebilirsiniz .
:oke:
Güzel oldu güzel :)

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
evet gayet güzel oldu hadi hayırlı olsun :)

Neverex

Üye
Hayırlı olsun tüm Maxcep ailesine. :)

Perfect!

Üye
hayıtrlı olsun

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Konu üstüne söylenecek daha fazla bir şey yok :)
Hayırlı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt