Oyun Ekleme Konusunda Yardım Lütfenn. Binlerce oyun var...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre96

emre96

Üye
    Konu Sahibi
Oyun Ekleme Konusunda Yardım Lütfenn. Binlerce oyun var...
Arkadaşlar bende 1000 lerce oyun var s60 dan 176*220 ye ...
Ancak bunları nasıl ekleyebilirim lütfen bu konuda yardımcı olun.
Sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyorum :)

Odysseus

Odysseus

Üye
Merhaba

Öncelikle elinizdeki oyunları gibi bir upload sitesine yüklemelisiniz. Daha sonra sitemizde hangi bölüme konu açmak istiyorsanız o bölüme girmeli ve konu ekle butonuna basmalısınız. Rapidshare yüklediğiniz dosyaların işlemi bittikten sonra adres çubuğundaki satırın tamamını kopyalayıp konuya yapıştırmalı ve açıklamalarını ekledikten sonra işlemi bitirmelisiniz.

Bu arada konu uygun yere taşınmıştır.

Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: recep er
Ozan

Ozan

Admin
Düzenli ve güncel dosya ekleyip ( gerekirse ekran görüntüsü ile ) gönderen üyelere, bir süre sonra siteye direkt dosya ekleyebilmelerini sağlayan yetki vermekteyiz. Böylece daha kolayca ve daha hızlı dosya paylasımı olmaktadır. Ancak bir süre, özellikle yeni üyeler Adem' in dedigi sekilde dosya paylasmalıdır. Ricamız budur.

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Bende ilk üye olduğumda ya bu link nasıl veriliyo diyodum.Eskiden konu altlarında imagine hackın linki vardı. Rapidshareninde olsa iyi olur birde paylaşım yapılan yerlerde üst konu olarak bu konuya değinilire iyi olur

Ozan

Ozan

Admin
imageshack ile resim ekleme kısayolu hala var, rapidshare e de dosyayı gönderiyorsunuz ondan sonra ilgili kategoriye konu açıyorsunuz bizde onaylıyoruz bakıyoruz düzenli ve güncel paylasımlar yapıyor bu üye sürekli, dosya ekleme yetkisi veriyoruz hem kendi için hem bizim için kolay olması açısından ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt