canturgay
Üye
mesajını okuduktan sonra acaba yanlışmı anladım diye tekrar başa dönüp okudum ama..yahu adam diyorki oyunlar bölümü ve deneme mesajları bölünde atılan mesajlar maxipuana etki etmediği gibi, mesaj sayısını artırmasın. zaten eskiden böyleydi. şunuda çok iyi biliyorumki bazı üyeler çabucak binbaşı olmak için oyunlar bölümünü aracı olarak kullanıyor. kimseye bi zararı yok tabiki. batuhan arkadaşı terbiyesizlikle suçlayanlarada anlam veremedim. siteyle ilgili bir fikrini beyan etmiş okadar. sakin olun tartışmaya değer bişi yok ortada.
zaten tartışmaya değer bir konu olsaydı murat feth ederdi bütün konuyu kimseye yorum şansı vermezdisakin olun tartışmaya değer bişi yok ortada.
Mesaj sayın 1000 olsa ne olur 5000 olsa ne olur ne işe yarayacak hediye mi var maxipuan mı var bu bölümde yok forum bence sadece oyun program indirmek olmamalı biraz da sohbet olmalı
msj sayısı artırmak için saçma sapan yazılar yazma konusu tüm forumların uğraştığı gündemine getirdiği ve hararetli tartışmaların yaşandığı bir konu oluyor.msj sayısının artmaması uygun olmakla birlikte amacı msj sayısını artırmak olmayanların bu konuda bir tepkilerininde olmayacağı düşünülebilir.msj sayısının artması durursa ve oyun bölümü söylenildiği gibi aktifliği düşecek olursa.ortaya oyun&cafe bölümüne takılanların sırf msj sayısınını artırmak rütbe almak için girdiklerini belgeler.ben bu söze alkıslarım
Maxipuan zaten artmıyor, mesaj sayısının artmaması isteğinizi de çok iyi anlıyorum önceden zaten öyleydi bir süredir de mesaj sayısı artıyor. Bunu yönetimde konusuruz muhtemelen artmasın denir zaten ama teknik birkaç dezavantajı var bu sistemin, onları ayarlarsak mesaj sayısı artmayabilir. Mesaj sayısı artmadıgı zamanlar bu aralar ki aktifligin 1/20 ' i kadardı o bölümdeki aktiflik tabi bunu da mukayese etmemiz gerek .
msj sayısı artırmak için saçma sapan yazılar yazma konusu tüm forumların uğraştığı gündemine getirdiği ve hararetli tartışmaların yaşandığı bir konu oluyor.msj sayısının artmaması uygun olmakla birlikte amacı msj sayısını artırmak olmayanların bu konuda bir tepkilerininde olmayacağı düşünülebilir.msj sayısının artması durursa ve oyun bölümü söylenildiği gibi aktifliği düşecek olursa.ortaya oyun&cafe bölümüne takılanların sırf msj sayısınını artırmak rütbe almak için girdiklerini belgeler.
msj sayısının artması durdurulsun eger aktiflik düserse ozaman konusulur bu konu
Mesaj sayısı artmadıgı zamanlar bu aralar ki aktifligin 1/20 ' i kadardı o bölümdeki aktiflik tabi bunu da mukayese etmemiz gerek .
msj sayısı artırmak için saçma sapan yazılar yazma konusu tüm forumların uğraştığı gündemine getirdiği ve hararetli tartışmaların yaşandığı bir konu oluyor.msj sayısının artmaması uygun olmakla birlikte amacı msj sayısını artırmak olmayanların bu konuda bir tepkilerininde olmayacağı düşünülebilir.msj sayısının artması durursa ve oyun bölümü söylenildiği gibi aktifliği düşecek olursa.ortaya oyun&cafe bölümüne takılanların sırf msj sayısınını artırmak rütbe almak için girdiklerini belgeler.
--------------- Ekleme ---------------
oyun&cafe bölümündeki aktifliğin site üyelerine ne gibi bir katkısının olduğununda ayrıca sorgulanması gerekir.yukarıdaki alıntıda söylenildiği gibi önceye dönüldüğü zaman yani msj sayısının eskisi gibi artmaması durumunda aktiflik azalacaksa bu alana takılanların sadece rütbe artırmak için girdikleri anlamı ortaya çıkar.amaç paylaşım olmalı msjlarda buna araç olmalı.paylaşım adına olmayan msjların nötr sayılması diğer msjların değerini ortaya koyar.
denilmiş demekki bayağı fark ediyormuş.[/quote
ben daha üye olalı bir ay falan oldu ve elimden geldigince bütün konuları dolasıp bakarım
sen bi kac kişi yüzünden genelleme yapıyorsun
rütbe ne kardeşim yemişim rütbesini.yaaoyun&cafe bölümüne rütbe için girenler içindekileri yavaş yavaş söylemeye başlıyor mu?
bana kalacak olursa da mesaj sayısı hiç bi bölümde artmasın oldu mu..
oyun&cafe bölümüne rütbe için girenler içindekileri yavaş yavaş söylemeye başlıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?