Uygulama oynları rootsuz hafıza kartına indirmede buyuk adım!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozdenizdereli

ozdenizdereli

Üye
    Konu Sahibi
oynları rootsuz hafıza kartına indirmede buyuk adım!!
Arkadaslar hemen konuya giriyorum.tesadufen modern combat 3 apksini winrarla actim.android meta fln diye dosyalar vardi.metayi notepad ile actim.bir suru kodlama vardi ve orda bir yazi gordum aynen soyleydi:WRITE_EXTERNAL_STROGE bn strogeyi degistirip SD yaptim.kaydedip apkyi telefonuma attim.ve inanmiycaksiniz ama apk sd kartta android/data/oyunun dosyasini olusturdu.ve oyunu sdye indirdi!!heyecanla ayarlardan sd dosyasina baktim.evet.1.3 gb sdye yuklenmisti!ardindan oyuna girdim ve oynadim.hic bir sorun yok.hemem baska apklerde ayni seyi uyguladim ama sonuc basarisiz oldu.apkyi actigimda oyunu telin hafizasina indirdi.evet arkadaslar bnm tahminimce apklerde strogeyi sd yapinca bunu gene strogeye ceviren bir kodlama var.bir nevi duvar.eger yrdim edebilirseniz bir cigir acabiliriz!yillar sonra imkansizi basarip rootsuz bir sekilde oyunlarimizi sd karta yukleyebiliriz.su an cepten yaziyorum.pcye gecince herseyi netlestirecegim.yardim etmeniz dilegiyle...

mesutgaga

mesutgaga

Üye
bence tam emin ol öle yaz

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
Araştıralım madem emek vermişsin

ozdenizdereli

ozdenizdereli

Üye
    Konu Sahibi
bence tam emin ol öle yaz

Eminim kardesim kendim baktım sdde android/data/oyunu ismi dosyasi olustu.telin kendi hafizasindada olustu fakat onun ici bostu.yani oyun aslinda telin hafizasindaymis gibi gozukuyordu ama sddeydi.suan basarili oldugum apknin kodlamalarini baska apklerle esliyorum.insallah basarili olurum.apknin iicini winrarla acinca cikan dosyalardan birini silince apkyi telde acinca o silinen dosya gene oluauyor.yani silinmis gibi gozukuyor ama aslinda ordambunu gerceklestiren o kodlamayi bi bulabilsem :/ .simdi gene telden yaziom malum bayram ordan oraya geziyoruz.kismetse eve gelince basarili oldugum apkyi paylasacagim.

erkan2034

Üye
merak ettm iae yariormu ???

Samet.25

markette bi uygulama vardi indirip kurmustum direk sd karta atiyodu

codblackops2

codblackops2

Üye
son cümlelerini okudukça gaza geldim :ehe teşekkürler.ilerde android telefonum olursa bakarım buraya

KuzuKokoreç

KuzuKokoreç

Üye
Ben de bu dertten muzdarip biri olarak bir kurcalayayım. :D

stef77

stef77

Üye
storage yazan şey tam olarak nerde bulamıyorum metada

stef77

stef77

Üye
bu olayı fifa 12 üzerinde yapmaya çalıştım ama telefona atınca kurulmuyor onu nasıl haledeceğiz

hardal00

hardal00

Üye
beyler benım tel rootlu ben nasl direk sd kartına atarım peki siz genede araştırmanızı yapında :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt