öyle bir dlna programı olsunki...

Sponsorlu Bağlantılar

thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
öyle bir dlna programı olsunki...
Beyler öncelikle yanlış yere açtıysam affoluna.aradım taradım buraya yazmaya kara verdim.şimdi aradığım bir program veya türevi birşey lazım.akıllı tvmiz var lakin netten tek part film izleyemiyorum.yetersiz bellek hatası alıyorum.internette araştırdım bu sorunu hdd yada flash bellek takın usb 1 yazan Kısıma diyor. 3 adet usb girişi var hepsinede eş zamanlı 1 terabaytlık diğerine 4 gb sonuncuyada 16 lık taktım.ancak bir işe yaramadı.birkez daha araştırdım dlna programlarına rastladım. Programı telefona kurdum.10 numara bi uygulama ancak sınırı var. Sadece telefonun içindekini bağlıyoe televizyona.bilmem biliyomusunuz.youtube da cepten video izlerken yularıda paylaş var bağlantı kuruyor yakın cihazlara .mesela şuan kurtlar vadisini televizyondan arayıp bulana kadar açtım youtube u bağlandım televizyona cayır cayır izliyom.işte aradığım program böyle birşey. Netten açtığım bir filmi aynı youtubedan paylaştığım gibi televizyona aktarmak ve o şekilde tek part izlemek istiyorum.bir bilgisi olan varsa ve paylaşırsa minnettar kalırım

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Televizyon markası öğrenebilir miyim? Birde aradığınız DLNA Android için mi...

thedevils4

thedevils4

Üye
    Konu Sahibi
Tv markası lg smart tv 42LA660S-ZA dlna android için evet telefonumda galaxy s4

Üst Alt